Hangi kasko yapılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 87
  • Etiketler Etiketler
    hangi

emre44

Çalışkan
Arabama kasko yapmam lazım yakın zamanda. Sigortam.net'den aracımı arattım, bana teklifler verdi. Ben çok anlamıyorum, bilgili olan kişiler bana yardımcı olur mu?

1747771073455.webp

En ucuz ve sitenin en önerdiği teklif böyle. Özellikle dikkat etmem gereken şeyler var mıdır?

1747771073455.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer seçenekleri atmamışsınız. Birisi yetkili servis birisi özel servistir büyük ihtimal. Bütün bilgileri atın daha iyi olur. Şahsen yetkili servis yerine özel servis olanı almıştım sonra pişman oldum gelecek dönemlerde hep yetkili aldım. Bence yetkili servis olanı tercih etmekte fayda var.

@Glay Yetkili servis dediğimiz bu var hocam. Ben Seat araca biniyorum Altur'un kendi sitesinden anlaşmalı oldukları yazılmış.

1747772536043.webp

Yani bir sürü teklif var aralarında benim gördüğüm pek fark olmuyor. Ben ilk kez kasko yapacağım siz bunu mu öneriyorsunuz?

''Servis ve Yedek Parça'' yazan yere bir tıklayıp atar mısınız? Burada detaylı bilgisi yazmıyor. Şahsi fikrim yetkili servis olanı tercih edin. Bir de bilindik sigorta olsun. Allianz öneririm diğer yandan Axa da olabilir. Fakat böyle ucuz diye çok bilinmedik markalara yanaşmayın uğraş dur olur sonra.

@Glay, Eki Görüntüle 149484

Şu şekil hocam birde Eko B olan falanda var onlar daha ucuzlar. Axa 20 civarı istiyor o çok pahalı maalesef.
Bu attığınız Allianz ise tamamdır bu olur. Oraya da yazmışlar zaten yetkili servis ve orijinal parça diye kafanız tamamen rahat olur. Özel servise verseniz nasıl topladılar şöyle mi yaptılar böyle mi yaptılar diye düşünmekten kendinizi yersiniz gerçekten ben kaza yapmadığım halde neden özel servis yaptırdım diye düşüne düşüne bir hal olmuştum. Hiç uğraşmazsınız böylece. Bunu yaptırabilirsiniz gayet iyi.

Geri
Yukarı Alt