Plus'dakiler sağlam ama Premium'da gelen özellikler neredeyse hiçbir işinize yaramayacak. Hem de fiyatı da daha yüksek. Atıyorum "kimlik koruma cüzdanı" hiçbir işinize yaramaz.

Anladım. Sadece bunlar geliyormuş sanırım. Bunlarda ne işime yaracak ki? Yaramaz herhalde hocam.

1761249489380.webp

Plus'dakiler sağlam ama Premium'da gelen özellikler nerdeyse hiçbir işinize yaramayacak. Hem de fiyatı da daha yüksek. Atıyorum "kimlik koruma cüzdanı" hiçbir işinize yaramaz.
Uzaktan aktif BT desteği, gerçek zamanlı veri sızıntısı izleme, AES-256 ile şifrelenen belge koruma için belge kasası gibi faydaları var ama tabi kullanıcının işine yarayanı alması önemli olsa da Kaspersky alacaksa bölgesel fiyatlandırma sayesinde 100-150 lira daha verip niye Premium alınmasın?

Tüm paketlerde birden fazla cihaz için alınabiliyor hocam.

Soruya gelecek olursak geçen de dediğim gibi. VPN lazımsa Plus, değilse Standard.
Kusura bakmayın, görselde 1 cihaz yazdığı için öyle sandım.
Anladım. Sadece bunlar geliyormuş sanırım. Bunlarda ne işime yaracak ki? Yaramaz herhalde hocam.

Eki Görüntüle 195233
Aynen, bende onu diyorum.
Uzaktan aktif BT desteği, gerçek zamanlı veri sızıntısı izleme, AES-256 ile şifrelenen belge koruma için belge kasası gibi faydaları var ama tabi kullanıcının işine yarayanı alması önemli olsa da Kaspersky alacaksa bölgesel fiyatlandırma sayesinde 100-150 lira daha verip niye Premium alınmasın?
Yani tabii fiyat çok artmıyor ama yine de dediğiniz özellikler önemsiz geliyor. Ayrıca gerçek zamanlı veri sızıntısı izleme Plus'da da var sanki.

@hellomister şöyle o planlara kendi gözümde bir bakayım.

Kimlik koruma cüzdanı = bunu tam olarak anlamadmm açıkçası. Önemli bilgi belgelerim derken? Neyi kastediyor? Açıkçası önemli kimlik belgesi olduğunu hatırlamıyorum.

Uzaktan erişim tespiti = zaten crack oyun yüklemiyorum. Önüne gelen siteye tıklamıyorum, önüne gelen uygulamayı da indirmiyorum. Gerek var mı buna? İşlevi ne tam olarak?

Akıllı ev denetimi = zaten ekstra modem, yani router kullanıyorum. Ki niye kim bağlanacak? Onun için ücretsiz farklı uygulamalar var diye biliyorum. Gereksiz gibi.

Uzaktan BT desteği = neden bir uzmana ihtiyaç duyayım ki?

Uzman virüs kontrolü ve temizleme = bunu tam anlamadım. Zaten normal yapıp silip temizlemiyor mu? Öyle profesyonel virüs falan da indirmiyorum.

Uzman bilgisayar sistem durumu kontrolü = buna gerek var mı?

Kaspersky safe kids.
1 yıl ücretsiz = buna ihtiyacım yok.

Son düzenleme:

Kimlik koruma cüzdanı = bunu tam olarak anlamadmm açıkçası. Önemli bilgi belgelerim derken? Neyi kastediyor? Açıkçası önemli kimlik belgesi olduğunu hatırlamıyorum.

Uzaktan erişim tespiti = zaten crack oyun yüklemiyorum. Önüne gelen siteye tıklamıyorum, önüne gelen uygulamayı da indirmiyorum. Gerek var mı buna? İşlevi ne tam olarak?

Akıllı ev denetimi = zaten ekstra modem, yani router kullanıyorum. Ki niye kim bağlanacak? Onun için ücretsiz farklı uygulamalar var diye biliyorum. Gereksiz gibi.

Uzman virüs kontrolü ve temizleme = bunu tam anlamadım. Zaten normal yapıp silip temizlemiyor mu? Öyle profesyonel virüs falan da indirmiyorum.

Kaspersky safe kids.
Zaten kendiniz özet çıkarmışsınız genel olarak gerek yok. Şirketler bunu hep yapar. Premium hissiyat versin diye saçma sapan özellik doldururlar. Tabii Kaspersky çok da fiyatı yükseltmemiş ama yine de gerek yok. Plus alın geçin yeterli olacaktır.

Kaspersky safe kids.
Hocam, bir paket seçimi için bu kadar kafa patlatmaya gerek yok. VPN istemiyorsanız Standard alın geçin. :)