Hangi kedi maması seçilmeli?

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce kedime N&D Ocean Ringa balıklı mama aldım ve neredeyse bitirdi mamasını. Mamadan memnunum ancak fiyatı biraz tuzlu olduğu için daha düşük bütçede N&D'ye yakın kalitede bir mama arayışındayım. Aslında aklımda Pro Plan ve Hills vardı ancak içerik değerlerini karşılaştırdığımda Pro Plan'ın daha iyi bir tercih olduğunu fark ettim. Pro Plan'a geçmeli miyim sizce? @Lotr Manyağı hocam Pro Plan kullanıyordunuz yanılmıyorsam fikrinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

Proplan alabilirsiniz, güzel bir mamadır.
Yüksek fiyatlı mamaları boşuna almayın, bütçenize zarar - eğer evcil hayvanınızın özel bir hastalığı yoksa - proplan iyidir.

Değiştirme yapacağınız için ise önceki kullandığınız mamayı 15 gün boyunca gramajını azaltarak yeni alacağınız mamaya karıştırmalısınız.

Proplan en son çok fazla şeker ve tahıl içeriyordu. ND pahalı geldiği için benzer fiyatlara Britcare almıştım, 3 yıldır kullanıyoruz. Alırken içeriğini iyice araştırmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Royal Canin / ProPlan / Hills üçlüsünden istediğinizi alabilirsiniz hocam üçü de iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler herkese cevaplarından dolayı. Pro Plan almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…