Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce kedime N&D Ocean Ringa balıklı mama aldım ve neredeyse bitirdi mamasını. Mamadan memnunum ancak fiyatı biraz tuzlu olduğu için daha düşük bütçede N&D'ye yakın kalitede bir mama arayışındayım. Aslında aklımda Pro Plan ve Hills vardı ancak içerik değerlerini karşılaştırdığımda Pro Plan'ın daha iyi bir tercih olduğunu fark ettim. Pro Plan'a geçmeli miyim sizce? @Lotr Manyağı hocam Pro Plan kullanıyordunuz yanılmıyorsam fikrinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

Proplan alabilirsiniz, güzel bir mamadır.
Yüksek fiyatlı mamaları boşuna almayın, bütçenize zarar - eğer evcil hayvanınızın özel bir hastalığı yoksa - proplan iyidir.

Değiştirme yapacağınız için ise önceki kullandığınız mamayı 15 gün boyunca gramajını azaltarak yeni alacağınız mamaya karıştırmalısınız.

Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce kedime n&d ocean ringa balıklı mama aldım ve neredeyse bitirdi mamasını. Mamadan memnunum ancak fiyatı biraz tuzlu olduğu için daha düşük bütçede n&d'ye yakın kalitede bir mama arayışındayım. Aslında aklımda Pro plan ve hills vardı ancak içerik değerlerini karşılaştırdığımda Pro Plan'ın daha iyi bir tercih olduğunu fark ettim. Pro Plan'a geçmeli miyim sizce? @Lotr Manyağı hocam Pro plan kullanıyordunuz yanılmıyorsam fikrinizi alabilir miyim? Teşekkürler.

Proplan en son çok fazla şeker ve tahıl içeriyordu. ND pahalı geldiği için benzer fiyatlara Britcare almıştım, 3 yıldır kullanıyoruz. Alırken içeriğini iyice araştırmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. 1 ay önce kedime N&D Ocean Ringa balıklı mama aldım ve neredeyse bitirdi mamasını. Mamadan memnunum ancak fiyatı biraz tuzlu olduğu için daha düşük bütçede N&D'ye yakın kalitede bir mama arayışındayım. Aslında aklımda Pro Plan ve Hills vardı ancak içerik değerlerini karşılaştırdığımda Pro Plan'ın daha iyi bir tercih olduğunu fark ettim. Pro Plan'a geçmeli miyim sizce? @Lotr Manyağı hocam Pro Plan kullanıyordunuz yanılmıyorsam fikrinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
Royal Canin / ProPlan / Hills üçlüsünden istediğinizi alabilirsiniz hocam üçü de iyi.

Son düzenleyen: Moderatör: