Hangi laptop alınmalı?

MertGvrcnlk

Çalışkan
3 tane laptop atacagım, 3'ünden birini almayı düşünüyorum.

MSI (Ekran kartı 45W)

ASUS

HP Victus

Sizce hangisi?

MSI seçenek bile değil, attığın Victus'da Hall sıkıntısı var mı bilmiyorum ben Asus alır geçerdim fiyattan bağımsız.

Hall nedir hocam? ASUS işlemcisi düşük, çoğu kişi daha boğaz yapacağını söylüyor. Çekiniyorum o yüzden.

Kapağın kapalı olup olmadığını sisteme bildiren sensör, kronik olarak sıkıntılıydı kapak kapalıymış gibi anakarta sinyal gönderip laptopun uykuya geçmesine neden oluyordu.

Kapağın kapalı olup olmadığını sisteme bildiren sensör, kronik olarak sıkıntılıydı kapak kapalıymış gibi anakarta sinyal gönderip laptopun uykuya geçmesine neden oluyordu.
Bunlar ürün yaparken test etmiyor mu? Ne sacma ismis.. HP alacagım gibi duruyor

Hepsinden daha iyi ve yenilikçi özelliklere sahip extra olarak daha uygun fiyatlı.

Hall sensör sorunu 24 modellerde yok diye biliyorum.

İçiniz rahat etmezse bu modelde var. https://app.hb.biz/IBj2zDH8tgB1

Seçenekler arasında Asus mantıklı gibi. MSI cihazın ekran kartı Watt değeri düşük gibime geldi.

Hall sensör sorunu 24 modellerde yok diye biliyorum.
İhbar almayan hiçbir Victus modeli yok. Kaldı ki Omen serilerinde de görenler var. Bir de hall sensör dışında GPU modunu sadece dGPU yapınca random clear cmos sorunu yaşamaya başladım. Ekran kalitesi ve tek disk slotu konularına girmiyorum bile. Ben direkt HP önermiyorum.

İlk attığınız linki öneriyorsanız güzel duruyor, fiyatı da uygun.

Asustaki model de darboğaz yapar mı?

Hocam bende hp omen var bir sorun yok. Ve asus ryzen 5 ,2 3 bin TL verip artı 512gb 16gb ram üstüne ryzen 7 işlemci alsın bende acer.

İlk attığınız linki öneriyorsanız güzel duruyor, fiyatı da uygun.

ASUS'taki model de darboğaz yapar mı?

Hocam Victus modelleri hall sensör sorunu ile biraz sorunlu ve şans işi biraz.

Hocam bu Hall sensörü ne? Araştırdım ama hep anlayamadım. Sistemim önemli bir parçası mı? Eğer cok yararı yoksa sıkıntı olmayabilir

Hocam bende hp omen var bir sorun yok. Ve asus ryzen 5 ,2 3 bin TL verip artı 512gb 16gb ram üstüne ryzen 7 işlemci alsın bende acer.

Hocam Victus modelleri hall sensör sorunu ile biraz sorunlu ve şans işi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…