KS KS Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.852 Çözümler 35 Beğeniler 6.262 Yer Cehennemin dibi 8 Ağustos 2024 #11 5481 dedi: KDV kesiliyor Steam'den oyun alınca. Genişletmek için tıkla... He o kısmı bilmiyorum ben CS'den kasaları toplayıp öyle alıyorum oyunları .
5481 dedi: KDV kesiliyor Steam'den oyun alınca. Genişletmek için tıkla... He o kısmı bilmiyorum ben CS'den kasaları toplayıp öyle alıyorum oyunları .
5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 8 Ağustos 2024 #12 Koneko Toujou dedi: He o kısmı bilmiyorum ben CS'den kasaları toplayıp öyle alıyorum oyunları . Genişletmek için tıkla... O şekide yaparsan da KDV kesiyor, bu arada bende aynı şeyi yapıyorum fakir olduğum için. Bir oyuna 10 dolar veremiyorum anında biriktirip öyle alıyorum.
Koneko Toujou dedi: He o kısmı bilmiyorum ben CS'den kasaları toplayıp öyle alıyorum oyunları . Genişletmek için tıkla... O şekide yaparsan da KDV kesiyor, bu arada bende aynı şeyi yapıyorum fakir olduğum için. Bir oyuna 10 dolar veremiyorum anında biriktirip öyle alıyorum.
Hu tao Yetkin Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 617 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 290 Yer Teyvat 8 Ağustos 2024 #13 Koneko Toujou dedi: Ben şahsen Steam'e veriyorum oyumu. Sadece postal 2'den haberdar olmaları bile komple platformu kapatmaya yeterli onların gözünde. Sizce hangisi olur? Bu arada ms 1 de 2 de aynı oranda. Kg de olabilir . Genişletmek için tıkla... YouTube'da Steam'de umarım hiçbir zaman kapanmaz YouTube kapanınca ünlü Youtuberler
Koneko Toujou dedi: Ben şahsen Steam'e veriyorum oyumu. Sadece postal 2'den haberdar olmaları bile komple platformu kapatmaya yeterli onların gözünde. Sizce hangisi olur? Bu arada ms 1 de 2 de aynı oranda. Kg de olabilir . Genişletmek için tıkla... YouTube'da Steam'de umarım hiçbir zaman kapanmaz YouTube kapanınca ünlü Youtuberler
7 792 Uzman Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.891 Çözümler 8 Beğeniler 5.372 8 Ağustos 2024 #14 YouTube.