Hangi RX 9060 XT modeli alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MONY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 394
  • Etiketler Etiketler
    hangi

MONY

Çalışkan
İşlemcim 5700X hangi 9060XT modelini almamı önerirsiniz aklıma 4 model var.

Son düzenleyen: Moderatör:
9060 XT 16GB olmasına dikkat et.
Bu modellerin fiyatı ciddi yüksek hatta bazıları 5070 e kapak atıyor. 19k dan ucuza Pulse ve Pure var. Asrock Challenger da var ancak Pulse kadar içimi açmıyorlar.

9060 XT 16 GB olmasına dikkat et.
Bu modellerin fiyatı ciddi yüksek hatta bazıları 5070'e kapak atıyor. 19kdan ucuza Pulse ve Pure var. ASRock Challenger da var ancak Pulse kadar içimi açmıyorlar.

Ever fiyatlar yüksek fakat 3 fanlı nir ekran kartı istiyorum 5060 Ti 16 GB arasındaki fiyat farkı çok fazla olduğu için 9060XT tercih ettim.

Sapphire Pulse al, hem deli sessiz hem de açık ara en serin bellek sıcaklığına sahip 9060XT tasarımı.

Doğrudur fakat Pulse serisi normal serilere göre daha az FPS ve performans veriyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.

Kesinlikle, Sapphire Pulse RX 9060 XT 16 GB'a sahibim, yük altında dahi 56 Max 58 dereceyi geçmiyor.
Boşta ise 35 derece civarında fanlar dahi çalışmıyor.

Normal örnek Nitro Plus'ya da gaming OC serilerinden farkı nedir 5060 Ti 16 GB'dan ne kadar iyi veya kötü anlatırsan sevinirim.

Doğrudur fakat Pulse serisi normal serilere göre daha az FPS ve performans veriyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
Öyle bir dünya yok. Tasarımlar arasında boost clock farkları olabiliyor, o da çok marjinal ve zaten senin Afterburner'da bir sliderı birkaç piksel kaydırmana bakıyor.

Ever fiyatlar yüksek fakat 3 fanlı nir ekran kartı istiyorum 5060 Ti 16 GB arasındaki fiyat farkı çok fazla olduğu için 9060XT tercih ettim.
9060 XT için kesinlikle 3. fana gerek yok sıcaklıklar iyi. 9070 de 3. fan olur.

Cevaplar için teşekkürler dostlar uzun araştırma yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…