Hangi RX 9060 XT modeli alınmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MONY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 394
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Merakımdan soruyorum, FPS değerlerinde oynama var mı ki peki?
Boost clockları çerçevesinde var. Gerçek hayat kullanımında da termal limite yakınlık çerçevesinde yine marjinal bir fark oluşacaktır.

Çünkü bu testler ne olursa olsun belirli ofis şartlarında, uzay montajlarda vb. durumlarda yapılıyor, bizim masa altına tıkılı İstanbul havası soluyan filtresi tozlanmış StarryFort'larda değil.

Benim Pulse da 58 dereceyi geçmiyor da o yüzden merak ettim FPS kaybı yaşıyor muyum diye.

Benim Pulse da 58 dereceyi geçmiyor da o yüzden merak ettim FPS kaybı yaşıyor muyum diye.
Yok hocam imkanı yok o derecede .
Hatta istiyorsan Radeon'dan biraz power limit ayarını arttır, bir tık performans kazancın olur muhtemelen. Samsung bellek olduğun için hem çekirdek hem memory sıcaklığında rahatsın. Diğer tasarımlardaki bellekler Hynix olduğundan bayağı daha sıcaklar, bu da OC potansiyellerini etkileyebiliyor.

Merakımdan soruyorum, FPS değerlerinde oynama var mı ki peki?

Bazı markalar, çok üst fiyat biçiyor marka adı olduğu için ancak ona verilebilecek parayla bir üst model kart alınabiliyor. Bakmak lazım. Zamanında Sapphire için berbat dediler. Sapphire RX 7900 XTX aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. Sıcaklıkları da olması gereken değerde.

Hocam cevap için teşekkürler Pulse düşünüyorum ama aklımda Gigabyte 9060XT var bir yandan aralarındaki performans farkı ciddi midir 3 4 FPS fark benim için önemli değil fakat 10 15 FPS fark ciddi benim için Pulse daha alınabilir geliyor bana yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…