Tek tek toplama şansınız var ise 76k ya 9800X3D 9070XT sistem çıkıyor. RAM 16 GB çünkü RAM fiyatları uçmuş durumda. Ve Phantom spirit bu işlemciyi soğuturmu diye çok araştırdım. Gayet de iyi soğutuyormus.
Tek tek toplama şansınız var ise 76k ya 9800X3D 9070XT sistem çıkıyor. RAM 16 GB çünkü RAM fiyatları uçmuş durumda. Ve Phantom spirit bu işlemciyi soğuturmu diye çok araştırdım. Gayet de iyi soğutuyormus.
Hocam tek tek toplayamam gibi ya. Aslında fotoğrafını attığımı direkt alabilirim fakat XFX iyi bir marka mı ya da bu modelde iyi mi bilemiyorum yoksa sipariş vereceğim.
görüntüsü hiç hoşuma gitmedi ventonun ya. birde iki kasa psu da sanırım sistemle uyumlu değil demişlerdi tam hatırlamıyorum ama.
o zaman linkteki sistemi mi almalıyım daha iyi olduğu nokta neresidir ?
Görüntüsü hiç hoşuma gitmedi Vento'nun ya. Bir de iki kasa PSU da sanırım sistemle uyumlu değil demişlerdi tam hatırlamıyorum ama.
O zaman linkteki sistemi mi almalıyım daha iyi olduğu nokta neresidir?
Önemli olan performans. Hem Vento gayet kaliteli markadır. İyi olduğu yönler RAM 32 GB 6400MHz CL32 olması, kasanın 850W olması, ekran kartının OC lu olması. SSD hızının daha yüksek olması (DRAM olsaydı çok daha güzel olurdu)Anakartlar aynı sıvı soğutucu hakkında yorumum yok.
Önemli olan performans. Hem Vento gayet kaliteli markadır. İyi olduğu yönler RAM 32 GB 6400MHz CL32 olması, kasanın 850W olması, ekran kartının OC lu olması. SSD hızının daha yüksek olması (DRAM olsaydı çok daha güzel olurdu)Anakartlar aynı sıvı soğutucu hakkında yorumum yok.
aslında dramli ssdye sahibim anakartın 2.slotuna takacağım. vento kasasını beğenmedim bitfenix kasayı alıp yazın indirimle falan psu değiştirebilirim fakat beceremem diye aldığım sistemi tam alıp uzun süre ellemek istemiyorum