Rehber Hangi tarayıcıyı seçmeliyim derdine son!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asily
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Haha, Tor Browser kullanıyorum ihtiyar...

En iyisi bence Edge, rahat...

Haha, Tor Browser kullanıyorum ihtiyar...
Dur bi oyuna gireyim, neyse sıkıldım arkaya bir müzik açayım... Hayda yine hesabımdan çıkış yaptığını unuttum. Neyse giriş yapayım bari.

En iyisi bence Edge, rahat...
Katılıyorum, isteğe bağlı verileri kapatabilme her chromium tabanlının yüreğinde yoktur.

Makale kasma serisine bir tane makale daha eklenmiş.

1. Makalede 3 5 tarayıcı dışında bir veri yok, Firefox çatalları nerede? Gecko tarayıcılar nerede? Diğer Blink tarayıcılar yok. Onu geçtim, düşük sistemler için Firefox nasıl öneriliyor aklim almıyor. Düşük sisteminiz varsa Webkit tabanlı sade tarayıcılar ve Basilisk gibi sandbox olmayan Goanna tabanlı tarayıcı kullanmanız gerekir. Ya da özelleştirilmiş Chromium bir tarayıcı en mantıklı bir secenek.

2. Opera GX'i önermeyin Allah aşkına! Gizlilik sorunları dışında GX surumu ciddi anlamda yazılım copu. Gereksiz ve sırf oyun tarayıcısı diye eklenen saçma sapan özellik var. Yüksek sistemle ne alakası var onu da anlamış değilim.

3. Sınıflandırma yanlış. Düşük, orta, yüksek sistem diye sınıflandırma çok subjektif. Onun yerine is odaklı/gizlilik/performans gibi daha mantıklı özelliklere gore kıyaslama yapılabilirdi.

4. Yanlış sınıflandırma yapmışsın, bari bunu onaylayan bir veri falan da ekleseydin. Eski sistemler için dediğin ESR, su anda Brave'dan daha fazla bellek kullanıyor. İstisnasız tum Gecko tarayıcılar Blink ve Webkit tarayıcılarından daha fazla RAM kullaniyorlar ayni eklenti ve sekme başına.

Gereksiz ve sırf oyun tarayıcısı diye eklenen saçma sapan özellik var.
Bir ara VTuber çıkartmışlardı, Yayın açtığı sırada herkesin tarayıcısında bilerek Embed linki koymuşlardı GX.games (Ana Sayfa) kısmına. Rezillik resmen. Kullanıcıya saygı 0, Güvenlik 0.

Microsoft Edge iyidir ya. Hem varsayılan olarak geliyor, hem de Chromium. Onu dene, şunu dene diye pop-uplarla germese çok daha iyi olacak.

Opera GX’in önerildiğini az önce fark ettim. Opera GX öneren de bir zahmet tarayıcılarla alakalı rehber yapmasın. Edge var işte mis gibi.

Opera GX’in önerildiğini az önce fark ettim. Opera GX öneren de bir zahmet tarayıcılarla alakalı rehber yapmasın. Edge var işte mis gibi.
Cidden. Bir defa indirdim, sonra değişmeye üşendim falan filan derken hatırı sayılır diyebileceğim kadar uzun süre kullandım Opera GX'i, kısa bir süre önce sonunda değiştirdim ve bu kadar uzun süre ona maruz kaldığıma şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…