Hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz?

Chrome son sürüm olmasına rağmen Ublock Urigin kullanılabiliyor. Şahsen sorunsuz kullanıyorum. Yöntemi burada paylaşmam yasak mı bilmiyorum.

Mobilde de, bilgisayarda da Firefox'tan şaşmadım. Bir ara Opera GX denedim ama arayüz falan çok kasıntı geldi. Tamam oyuncuyuz da her yeri mor veya ışıklı yapmanın anlamı yok.

Dümdüz Firefox lakin denemek için Firefox tabanlı Floorpa geçtim çok memnunum.

WinXP'deyken tartışmasız IE candır (yani o zamanlarda), ardından Win7'den Win10'a şimdi Win11'e 10 yılı aşkındır Opera One. Gayet basit rahat kolay olsun benim olsun, yani fazla karmaşıklık olmasın bir ton yüzlerce özellik içerik içermesin oraya buraya kontrol etmeye uğraştırmasın amaç bu.

Ayrıca bana Win8.1 desteği olan ve yapımcısından hala güncellenmeye devam eden anlamında bir tarayıcı arıyorum, ne Opera ne Chrome ne Firefox Win7-8 desteği olmadığından her biri en eski 2021 tarihli browser sürümlerine zorluyorlar.

PC'de Opera browser dışında, özellikle de Ram sömürüsü yapmayacak sistem kaynağını aşırı tüketmeyecek mesela Chrome & Firefox hangisini önerirsiniz?.

Bilgisayarda Microsoft Edge, telefonda Samsung Internet Browser/Google Chrome kullanıyorum. Şu sıralar Helium tarayıcı gözüme hoş gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…