Hangi yazı fontunu önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Morthunel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 205
  • Etiketler Etiketler
    hangi yazı
Aklımda;
  • Arial
  • Calibri
  • Times New Roman
  • Georgia
Bunlar var. Bunlardan bana hangisini tavsiye edersiniz? Her alanda kullanmak istiyorum.

İyi Sosyaller.

QuickSand.

Ekleme: O listeden ise Arial.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ciddi bir şey yapıyorsam Times New Roman kullanıyorum. Sunum vs gibi şeyler yapıyorsam da rastgele, o sunuma en yakışan fontları kullanıyorum.

Hiç alakalı şeyler değiller. Ne amaçla kullanılacak?

Cihaz arayüzlerinizde kullanacaksanız sans serif öneririm. Ariel ile Calibri kalıyor. Calibri daha hoş duruyor bence.

Forumda cihazınıza bağlı olarak değişen bir font var. Sisteminizde olana denk gelene kadar sırayla gidiyor. Segoe UI gayet hoştur ama Microsoft'a ait. Sağda solda dağıtamazsınız. Diğerleri de hiç fena değil.

Kod:
'Segoe UI', 'Helvetica Neue', Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, 'Fira Sans', 'Droid Sans', sans-serif

Ne amaçla kullanılacak?

2-3 sayfalık yazı yazacağım. Psikoloğum benden bir şeyler yazmamı istedi. Onun için olacak. Ben yine de sormak istedim. Bir kereliğine olacak ama düzgün görünsün istiyorum. Biraz teorik şeylere kayıyor yazacak olduklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…