Harçlıklarım yetmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 300

AhmetBurak

Başarılı
Selam dostlarım.
Şu anda mezuna kalmış birisi olarak hafta içi dershaneye gidiyorum. Bir gün sabahçı bir gün öğlenci şeklinde. Ailemde günlük 50 TL veriyor bunun 40TL'si ulaşıma gidiyor geriye 10TL kalıyor. Bir oturup simit bile alıp yiyemiyorum. Diyorum kendime bir part time iş bulayım dershane sonrası çalışırım ona da karşı çıkıyorlar. Artık bıktım bu durumdan ne yapacağım bilmiyorum sizlerden bana yol gösterici bir şeyler istiyorum. Neler yapabilirim? İnternet üzerinden para kazanabilir miyim?

Ailenin de senin de iki yolun var. Bir part time işe girmen. İki harçlığının artması. İkisinden birisini yapacağını söyle para vermezlerse git günlük ücret alabileceğin kafe vb. bir yere gir çalış.

Bende aynı durumdan müzdaribim. Hafta sonu amcamın yanında inşaatta 1 gün çalışıp çıkarıyorum harçlığımı. Part time yerine inşaat gibi ağır yerlerde haftanın 1 günü çalış daha rahat olursun.

40 TL ulaşım nasıl oluyor? Hocam belki ailenizden işe gidenler varsa sabah onunla gidebilirsiniz dershaneye. Ben haftada bir kez 200 TL alıyorum fazlasıyla yetiyor. Ancak ulaşım masrafım yok. Ulaşım masrafım olduğunda maksimum 30 TL tutuyor. Ayrıca sınav senesinde işe girmeni asla önermem.

Son düzenleme:
Zam isteyin. Ya da alamıyorsanız çalışın başka çare yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam babam sabah 5 de gidiyor onunla gitmem imkansız olduğu için minibüsle gidiyorum evimize uzak dershane yürüyerek 1-1.30 saat çantayla falan zor oluyor minibüs gidiş geliş 40TL.

Zam isteyin. Ya da alamıyorsanız çalışın başka çare yok.

Hocam istiyorum bana verdikleri cevap 50TL neyine yetmiyor diyorlar.

Hocam en mantıklısı evden yiyecek bir şeyler hazırlayıp götürmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…