Vodafone Harici operatör tavsiyesi

nnomad 56

Başarılı
Makaleler
2
Ağustos'un 31'inde paketim bitiyor. Vodafone'dan bıktığım için başka operatör bakıyorum. Turkcell'e baktım, paketler iyi duruyor. Var mı önerebileceğiniz operatör, paket? Genç, öğrenci olursa daha makbule geçer. Teşekkürler.

Ben Vodafone üzerinden, Turkcell'e GNÇ paketine numara taşıma yapmıştım. Daha iyi performans veriyor Vodafone'a göre.

Hocam zaten temelde 3 seçeneğiniz var; TT, Vodafone, Turkcell. Bir de bunların makyajlanmış halleri var; BİMcell, PTTcell gibi vs. Bence bölgenizde TT çekiyorsa en uygun TT hatlarından veya alt hatlardan birini alın. Eğer fiyat önemli değil derseniz Turkcell

TT kullandım aslında bi süre. Onuda düşünüyorum aslında. Fiyat konusunda 450-500'ü geçmesin yeter. Benim için önemli olan çekmesi.

Yakın çevremden Turkcell'in internetinin çok çabuk bittiğine dair şikâyetler duyuyorum. İnternet sizin için önemliyse ve sizin çevrenizde de benzer şikâyetler varsa Türk Telekom'u değerlendirebilirsiniz. Şebeke durumu, çekim gücü de önemli tabii; burada çevrenizin görüşlerini almanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…