Harry Potter Dizisi 2026'da Gelecek

Burak Birinci

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Dubai
Warner Bros. Discovery, Harry Potter TV dizisinin 2026 yılında Max yayın hizmetinde ilk kez yayınlanacağını duyurdu.

Finansal bir görüşme sırasında konuşan CEO David Zaslav, Harry Potter serisinden duyduğu heyecanı dile getirdi ve serinin 2026'da çıkışını yapmayı hedeflediğini ifade etti.

Zaslav, son Harry Potter filminin bir düzineden fazla yıl önce çekildiğine ve serinin geleceğe doğru ilerlemeye kararlı olduğuna dikkat çekti.

1708695515992.webp

Warner Bros. Discovery, Harry Potter TV dizisinin 2026 yılında Max yayın hizmetinde ilk kez yayınlanacağını duyurdu.

Finansal bir görüşme sırasında konuşan CEO david zaslav, Harry Potter serisinden duyduğu heyecanı dile getirdi ve serinin 2026'da çıkışını yapmayı hedeflediğini ifade etti.

Zaslav, son Harry Potter filminin bir düzineden fazla yıl önce çekildiğine ve serinin geleceğe doğru ilerlemeye kararlı olduğuna dikkat çekti.

Eki Görüntüle 21585

Bence her şey tadında kalmalı film hadi iyide dizi hiç uymaz.

Çocuktuk seviyorduk 😅. Harry Potter ve lord of the rings ayrı bir seveni var. Benim yaş grubuma denk geldiği için olabilir. Şu yıllarda onlar kadar sevilen bir seriye denk gelmedim. Bir de twilight serisi. Sürekli en çok izlenenlerde bir şekilde dönüp dolaşıp eskilere gidiyoruz.

Çocuktuk seviyorduk 😅. Harry Potter ve lord of the rings ayrı bir seveni var. Benim yaş grubuma denk geldiği için olabilir. Şu yıllarda onlar kadar sevilen bir seriye denk gelmedim. Bir de twilight serisi. Sürekli en çok izlenenlerde bir şekilde dönüp dolaşıp eskilere gidiyoruz.

Star Wars??????

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt