Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 27 Mart 2024 #1 Pop şarkı olmasına rağmen şarkı sözleri derin anlam taşıyor, beğeniyorum gayet.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.835 27 Mart 2024 #2 Fena gruplardı zamanında. Ergen kızların sevgilisi Zayn ve Harry... Az çekmedik.
irem Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Beğeniler 155 27 Mart 2024 #3 En üzen sarkısı da bu Just stop your crying It's a sign of the times..
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 27 Mart 2024 #4 irem dedi: En üzen sarkısı da bu Just stop your crying It's a sign of the times.. Genişletmek için tıkla... Evet bu şarkıyı da biliyorum. Ancak önemli olan şey üstteki şarkı pop bir şarkı, bu direkt melankolik.
irem dedi: En üzen sarkısı da bu Just stop your crying It's a sign of the times.. Genişletmek için tıkla... Evet bu şarkıyı da biliyorum. Ancak önemli olan şey üstteki şarkı pop bir şarkı, bu direkt melankolik.
Flakko Başarılı Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 174 27 Mart 2024 #5 Silinen üye dedi: Pop şarkı olmasına rağmen şarkı sözleri derin anlam taşıyor, beğeniyorum gayet. Genişletmek için tıkla... Bu parçanın keşke extended mix'i olsaydı.
Silinen üye dedi: Pop şarkı olmasına rağmen şarkı sözleri derin anlam taşıyor, beğeniyorum gayet. Genişletmek için tıkla... Bu parçanın keşke extended mix'i olsaydı.