lokomotifci_muhsin Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 217 Beğeniler 237 Yer Moskova Tren Garı 1 Temmuz 2025 #1 Selamlar, Liseye başlıyorum bu sene ve üniversiteyi yurtdışında okumak ve sonra orada yaşamak için şimdiden kendimi geliştiriyorum. CV'min dolu olması için de bu sertifika veren programa katılmak istiyorum. Katılım ücretsizmiş ancak sertifika için para alınıyor sanırım. Ücret ne kadar bilen var mı? Bu programa daha önce katılan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2025
Selamlar, Liseye başlıyorum bu sene ve üniversiteyi yurtdışında okumak ve sonra orada yaşamak için şimdiden kendimi geliştiriyorum. CV'min dolu olması için de bu sertifika veren programa katılmak istiyorum. Katılım ücretsizmiş ancak sertifika için para alınıyor sanırım. Ücret ne kadar bilen var mı? Bu programa daha önce katılan var mı?
Prof Dr Abuzer Kömürcü Üyecik Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 1 1 Temmuz 2025 #2 Sertfika ücreti çok fazla değil ise bence katılınır, hem kendine bir şey katmış olursun hem de cvni doldurursun. Kursla ilgili de şöyle bir video buldum: Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
Sertfika ücreti çok fazla değil ise bence katılınır, hem kendine bir şey katmış olursun hem de cvni doldurursun. Kursla ilgili de şöyle bir video buldum: