Hassas İçerik: Edirne'de bir şahıs evde terör estirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Milas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 632
Allah böylelerini hiçbir ailenin başına vermesin, verdiyse de kurtarsın. Büyük ihtimalle madde bağımlısıydı, korkunç gerçekten.
Psikolojik sorunları var mış. İnsanın böyle kötü evlada sahip olması kötü, gerçi ne yaşadığını da bilemeyiz.

Psikolojik sorunları var mış. İnsanın böyle kötü evlada sahip olması kötü, gerçi ne yaşadığını da bilemeyiz.
Aile içi cinnet olayları bir insanin hayatta yaşayacağı en kötü şeylerden birisi. Psikolojik sorunları olan bilinçli yapmıyor, kendinde değildir bu işleri yaparken.

1 ay sonra serbest bırakılır. Geleceğin çocuk tacizcisi, niteliksiz çiyan böylelikle yetişmiş olur. Çok teşekkürler ampul.

Şu isim olayında bir şey var bence. Her olay yapanın kısaltması da o oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah kahretsin ne okudum sabah sabah ya?!

,
Ya resmen yuh ya resmen yuh. Dünyayı Postal'mı sandın? Böyle bir şey olabilir mi ya.

Bu tarz psikopat vakaları görüp hiçbir tepki vermemeye başladım. O kadar fazla yaşanıyor ki duyarsızlık başladı bende. Umarım bu beni 'ruh hastası' yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…