R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Haziran 2025 #1 Örnek vermek gerekir ise epilepsi. Sağlık gerçekten önemli bir konu. Bunun için düzenlemeler yapılabilir. İlk önerim olduğu için biraz tereddüt ediyorum kusura bakmayın. Bazen aşırı ışıklı fotoğraflara denk gelebiliyoruz. Sıkıntı oluşturabilir. Artı 21 Eksi
Örnek vermek gerekir ise epilepsi. Sağlık gerçekten önemli bir konu. Bunun için düzenlemeler yapılabilir. İlk önerim olduğu için biraz tereddüt ediyorum kusura bakmayın. Bazen aşırı ışıklı fotoğraflara denk gelebiliyoruz. Sıkıntı oluşturabilir.
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 1 Haziran 2025 #11 8461 dedi: Eki Görüntüle 151969 Zaten rahatsız oluyorsanız bu ayarı açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O özellik çok işe yaramıyor hocam. Kullanıyorum aktif olarak ve gifler bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kafasına göre.
8461 dedi: Eki Görüntüle 151969 Zaten rahatsız oluyorsanız bu ayarı açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O özellik çok işe yaramıyor hocam. Kullanıyorum aktif olarak ve gifler bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kafasına göre.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 1 Haziran 2025 #12 Oltran dedi: O özellik çok işe yaramıyor hocam. Kullanıyorum aktif olarak ve GIF'ler bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kafasına göre. Genişletmek için tıkla... Bunu diyecektim ama ayıp olur diye söylemedim. Herkesin fikrine saygım var.
Oltran dedi: O özellik çok işe yaramıyor hocam. Kullanıyorum aktif olarak ve GIF'ler bazen çalışıyor bazen çalışmıyor kafasına göre. Genişletmek için tıkla... Bunu diyecektim ama ayıp olur diye söylemedim. Herkesin fikrine saygım var.