Ben lösemi hastası bir kardeşinizim. Hastalığımın nüks etmesi sebebiyle tekrar uzun hastane işlerim başladı. Sanırım 3-5 ay arası bir süreç bu. Anlayacağınız, uzun bir süreç. Önceki hastanemde oraya ait, CS’de 60 sabit ping veren iyi bir interneti vardı. Lakin bu hastanemde bir Wi-Fi erişimim yok.
Bana öneriniz ne olur? Oyun oynama ve indirme, yayın izleme, sosyal medya; kısacası rahat bir şekilde kullanabileceğim bir şey lazım. Bana öneriniz ne olur?
Öncelikle acil şifa temenni ederim, çok geçmiş olsun dostum. Tavsiye olarak Superbox tavsiye edebilirim ya da Vodafone gibi bazı operatorlerde sınırsız hatlar var, biraz pahalıdır ancak işini görecektir. Bildiğim kadarıyla 2 paket var, biri sınırsız ama hotspotta sınır var. Diğerinde hotspot da sınırsız ama internet hız sınırı var. Sanırım en mantıklısı Superbox. Tekrar geçmiş olsun, yakın zamanda güzel haberlerini almak dileği ile o7.
Geçmiş olsun, eğer başka yerden indirme yapma şansınız varsa ve bilgisayar özellikleriniz iyiyse hikâyeli oyunlara yönelebilirsin. RDR2 GoW vb. ama internet erişimi şart diyorsanız Superbox'tan başka çözüm gelmiyor aklıma.
Öncelikle acil şifa temenni ederim, çok geçmiş olsun dostum. Tavsiye olarak Superbox tavsiye edebilirim ya da Vodafone gibi bazı operatorlerde sınırsız hatlar var, biraz pahalıdır ancak işini görecektir. Bildiğim kadarıyla 2 paket var, biri sınırsız ama hotspotta sınır var. Diğerinde hotspot da sınırsız ama internet hız sınırı var. Sanırım en mantıklısı Superbox. Tekrar geçmiş olsun, yakın zamanda güzel haberlerini almak dileği ile o7.
Çok sağ olun. Yaklaşık aralıklarla 5 senedir uğraşıyorum bu hastalıkla. Konuya dönecek olursak, Superbox benim de aklımdaki ilk tercih fakat 12 ay taahhüt verilmesi biraz kafamı karıştırdı. Ne de olsa aileme de iyice köstek olmak istemem. Bir de herkesten hızıyla alakalı şikayetler duyuyordum. Ek olarak aklımı kurcalayan kota olayı. Hangi paket bana uygun olur, ona da daha tam karar veremedim. Sanırım yanımda olan laptopu açıp ayda ne kadar internet tükettiğime bir şekilde bakmam lazım.
Geçmiş olsun, eğer başka yerden indirme yapma şansınız varsa ve bilgisayar özellikleriniz iyiyse hikâyeli oyunlara yönelebilirsin. RDR2 GoW vb. ama internet erişimi şart diyorsanız Superbox'tan başka çözüm gelmiyor aklıma.
Teşekkür ederim. Oyun önerisi istememiştim aslında ama yanlış anlaşılmış sanırım. PC sistemim iyi. i7 13650HX, 16 GB DDR5, RTX4060 laptop bir sistemim var. İnternet konusunu da belirttim.
Çok sağ olun. Yaklaşık aralıklarla 5 senedir uğraşıyorum bu hastalıkla. Konuya dönecek olursak, Superbox benim de aklımdaki ilk tercih fakat 12 ay taahhüt verilmesi biraz kafamı karıştırdı. Ne de olsa aileme de iyice köstek olmak istemem. Bir de herkesten hızıyla alakalı şikayetler duyuyordum. Ek olarak aklımı kurcalayan kota olayı. Hangi paket bana uygun olur, ona da daha tam karar veremedim. Sanırım yanımda olan laptopu açıp ayda ne kadar internet tükettiğime bir şekilde bakmam lazım.
Dostum üniversitede yurt odasında 4 arkadaş tabiri caizse hayvan gibi kullanarak 1TB kotayı zor bitirirdik geçen sene hız konusunda haklısın biraz normale göre yavaştı yan odamızda kalan çocukların idare ile arası iyiydi normal internet çektirmişlerdi onların aldığı hızın 3/4'ü falan bizimdi ancak gene de bir kez bile oyunda falan takılmadı arkadaşım hard CS oynardı bayağı sıkıntısız oynuyordu.
Dostum üniversitede yurt odasında 4 arkadaş tabiri caizse hayvan gibi kullanarak 1TB kotayı zor bitirirdik geçen sene hız konusunda haklısın biraz normale göre yavaştı yan odamızda kalan çocukların idare ile arası iyiydi normal internet çektirmişlerdi onların aldığı hızın 3/4'ü falan bizimdi ancak gene de bir kez bile oyunda falan takılmadı arkadaşım hard CS oynardı bayağı sıkıntısız oynuyordu.
Anlıyorum 1TB almak gibi bir olaya girmem onu bitirmek için veri hırsızı falan olmak lazımdı herhalde. Baktığım kadarıyla sitelerinde her ay ekstra 50GB hediye ediyorlarmış. Böyle bir durumda 300GB yeter mi kararsızım.
Anlıyorum 1TB almak gibi bir olaya girmem onu bitirmek için veri hırsızı falan olmak lazımdı herhalde. Baktığım kadarıyla sitelerinde her ay ekstra 50GB hediye ediyorlarmış. Böyle bir durumda 300GB yeter mi kararsızım.
Yerinde olsam 500 alırdım sadece oyun oynamayacak bazen oyunlara gelen güncellemeleri yapacak ve bazen yeni oyunlar indirmek isteyeceksin e arada dizi film de izlenir illaki.
Kardesim oncelikle Allah sifa versin arkadaslar zaten superbox tevsiye etmis bende onu kullaniyorum baz istasyonunun cok yogun oldugu zamanlarda yavaslayabiliyor fakat kullanilmayacak kadar degil bu arada 300 gb kullaniyorum genelde 100-150 gb artiyor. TB duzeyinde almani tavsiye etmem.
Çok geçmiş olsun dostum. Taşınabilir internetlerde çok bilgim yok fakat rahatsızlığına üzüldüm. Güzel haberlerini bekliyorum. Arada buraya gelişmeleri yaz, merakta bırakma bizi .
Kardesim oncelikle Allah sifa versin arkadaşlar zaten Superbox tevsiye etmis bende onu kullanıyorum baz istasyonunun cok yogun oldugu zamanlarda yavaslayabiliyor fakat kullanilmayacak kadar degil bu arada 300 GB kullanıyorum genelde 100-150 GB artiyor. TB duzeyinde almanı tavsiye etmem.
Allah razı olsun. Öncellikle kullanımın ne durumda, tek başınıza ve ne kadarlık bir kullanım eforu ile kullandınız. Çok online oyun girebileceğimi sanmıyorum o halle. Fakat oyun indiririm gibi duruyor. YouTube ise kesinlikle belki de PC kapatmayacak seviyede kullanırım gibi duruyor çünkü başında uyuyordum genelde. Uyku modunda olduğu için de kapandı sanıyorlardı. Bu yüzden eski PC galiba bana anakart sorunu çıkarmıştı xd.
Çok geçmiş olsun dostum. Taşınabilir internetlerde çok bilgim yok fakat rahatsızlığına üzüldüm. Güzel haberlerini bekliyorum. Arada buraya gelişmeleri yaz, merakta bırakma bizi .
Çok sağ ol bu siteyi işim çözüldükten sonra hatırlayacağımı sanmıyorum, Instagram'dan genelde story bildirimi yapıyorum arada. Instagram verilir mi bilmiyorum fakat: orhancicillii.