Turkcell Hat devir ücreti ne kadar?

Blackmon

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar kısa süre içinde bu yıl hat deviri yapan oldu mu Turkcell'de?

Bugün sordum 1.500 TL dediler normal mi? Numara cok eski numara olduğu için devir yapmak zorundayım.

Şu an Vodafone'dayım hattımı Turkcell'e taşımak istiyorum 2 hafta taahhüdüm kaldı, eski Turkcell numarası kendisi.

Faturasız olarak taşıyıp, deviri öyle yapayım diyorum, faturalı taşıyınca cayma paket iptal bedeli çıkıyormuş, faturasız daha temiz olur düşündüm.

Faturasız olarak gerçekleştireyim diyorum sonra faturalıya geçerim 1.500 TL dediler normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat devri nasıl 1500 lira oluyor? Cayma bedeli mi dediğin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki linkte kampanya kapsamında ücretsiz hat devri yapılabileceği yazıyor. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bunu bir sorun derim.

Hat devirleri pahalı olabilir. En güzeli kendi adınıza yeni hat alıp, hat sahibi kimse babanız veya anneniz kullanılmıyorsa o hattı iptal etsinler. Hat devir olayı bom boş bir iş.

Hat devir: 91,38 TL
Numara değişikliği: 208,51 TL

İnternette yazan fiyatlar ile bayiilerdeki fiyatlar maalesef tutmuyor. Bende yaklaşık 1 yıl önce falan araştırmıştım ve arada uçurum fark vardı.

Hat devri bildiğin yeni hat alımı, ama aynı numara için. Yeni hat parası ödeyeceksin, pahalı yani

Eğer operatör değiştireceksen ücretsiz yapıyorlar. Ekstra paket satmak için para istiyorlar genelde.
Hat sahibini değiştireceksin de vergiler + devir ücreti ödüyorsun ki bu da yeni hat almakla hemen hemen aynı para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…