BİMcell Hat devri nasıl yapılır?

cansux 40

Uzman
Hat devri için Türk Telekom müdürlüğüne gitmem gerekiyormuş o şubeye gittiğimde bana 1.500 TL fiyat verip BİMCELL'den BİMCELL'e devir işlemi olmadığını sadece BİMCELL'den Türk Telekom'a devir yapabileceklerini belirttiler. Az önce BİMCELL müşteri hizmetlerini aradığımda bana bunun yalan olduğunu böyle bir şeyin olmadığını beni kandırdıklarını söyledi kesin olarak BİMCELL'den BİMCELL'e devir oluyor dedi. Ne yapmam gerekiyor nasıl yapacağım bu işlemi?

Normal bir Türk Telekom bayisine de gitseniz olur, devredecek kişinin kimliği, devralacak kişinin kimliği ve ikametgah belgesi gerekli. Gerisini bayide hallederler zaten.

Normal bir Türk Telekom bayisine de gitseniz olur, devredecek kişinin kimliği, devralacak kişinin kimliği ve ikametgah belgesi gerekli. Gerisini bayide hallederler zaten.
Yapmadılar ama müdürlüğe git dediler müdürlükten kasıtta ana şube gibi bir şey öyle büyük TT müdürlük binasından değil. Gittim o bayiye bana üstte yazdığım şeyi söylediler.

Başka bir bayiye veya direkt bölgeden sorumlu TT müdürlüğüne giderseniz yaparlar muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…