Merhabalar.
OKUYUN!!!
Güzel ülkemde artık sıradanlaşan saçmalıklar...
Mayıs ayında Vodafone hattımı iptal etmek için bir başladım, aylar sonra aslında hattımın iptal edilmediğini ve faturasıza geçiş yapıldığını öğrendim.
Üstüne icra takibi yapılacakmış
. İ
** D** isimli avukatlık bürosu anlaşmalı.
Arkadaşım hattımı iptal etmek istedim sadece icralık oldum, çok masumca değil mi?
Ama durumlar o kadar da masum gözükmüyor.
Özetliyorum: Mayıs ayında hattımı iptal etmek için Vodafone Müşteri Hizmetlerini aradığımda sürekli yönlendirmelerle oyalanıyordum, bilirsiniz hat iptal etmek istediğinizde hep aynı.
Beni taşeron bir yere bağladılar, oradaki yarım ağızlı kız bana "120 TL ücret yansıyacaktır." dedi, belki daha fazla da olabilir.
"Onaylamıyorum" dedim, neymiş vergi ücretiymiş, taahhüt ücretiymiş falan salladı bir şeyler. Arkadaşım neyin vergisi bu yine?
Tabii ki böyle bir şey olmadığını biliyordum. Taahhüdüm de olmadığı için bilinçliydim. Şikayet birimine aktardım bu durumu. Ardından genel merkezden aradılar, üzgün olduklarını ve herhangi bir ücret ödemeden hat iptalini gerçekleştirebileceklerini söylediler.
5 Haziran'dı hat iptalini gerçekleştirdiğimi düşünüyordum.
Çünkü bana söylenen oydu, "Hattınızı iptal ettik herhangi bir sorun yok." denmişti.
Bugün gelen bir mesajla birlikte 542'yi aradım, ben 4 hatırlıyorum tam 8 kere birimden birime aktarılmışım...
Tam diyorum "Evet, sanırım şimdi halledecekler", çünkü "Sizi uzman birime aktarıyoruz, onlar hat iptalini yapacaklar." deniyor. Nasıl bir uzmanlıksa bir cümleyle işi olmaza geliyor aktarıldığım her uzman birim.
Aktarıldığım her birim, her insan "Evet, hata bizden kaynaklı, sizin hat iptal talebiniz olmuş zaten." dedi. Tabii ki oldu, zaten o yüzden bu kadar uğraşıyoruz ya!
Toparlıyorum:
En sonunda bana o ay içerisinde olduğum için ödenmemiş fatura gibi bir ücret yansıttılar 285 TL. Normalde 160 TL gibi olan taahhütsüz fatura ücretimi vergilerle birlikte son tutara yuvarlamışlar. Bizi düşünüyorlar
O gün bana "Hattınızı iptal ettik, herhangi bir ücret yansımayacaktır." söylenip faturasıza geçiş yapılmışsa, bugün gelinen noktada neyin borcu neyin takibi? Varsa bir şey o gün neden söylemediniz?
Durum bu. Bu şekilde sorun yaşamış kullanıcılara da tabii ki rastladım internette.