Hat önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xsharke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 163
  • Etiketler Etiketler
    hat önerisi
Yer
İstanbul
Merhabalar.

Şu an Vodafone kullanıyorum ve taahhütüm yarın bitiyor. Turkcell fiyatlarına bakayım dedim şok oldum. Adamlar 10 GB +10 GB sosyal medya pakete 550 TL istiyor, güya GNÇ paket birde. Vodafone'da geçebileceğim tarifeler kısmında 535 TL'ye 40 GB görüyorum. Turkcell fiyatları neden bu kadar fahiş, kaçırdığım bir bölüm falan mı var? Türk Telekom nasıl bu aralar?

Teşekkürler.

Bahsettiğiniz paketi 400'e kullanıyorum şu an. İlginç cidden fiyatlar. Bazen çok uyguna kampanya veriyorlar. İşin garibi yeni müşterilere yapıyorlar. O yüzden son birkaç seferdir süre dolunca 2-3 gün Bimcell'e geçip sonra tekrar dönüyorum. Daha uyguna geliyor. Şehir farkı da olabilir belki bilmiyorum.

NetGSM'e noldu? Hala uyelik kabul ediyorlar mi

Gün içinde bulunduğunuz lokasyonlarda değişik operatörlerin sağlıklı bir şekilde çekip çekmediğini kontrol edin. Tek tavsiyem bu olur. Yıllarca Turkcell kullandım, ucuz olur diye Vodafone'a geçtim. Vodafone çekmeyince Türk Telekom'a geçtim, o da çekmedi. En son yine Turkcell'deyim. Pahalı ama üzmüyor beni. Çekmedi dediğim de Turkcell kadar sağlıklı bir şekilde kullanamamıştım. İstanbul'da semtten semte değişiyor hattın çekim kalitesi.

Çok övülen Turkcell bu ise kalsın gerçekten. 10 GB pakete 550 lira istemek dolandırıcılık, bildiğin küfür.

Önceki sene Turkcell'de iken burada çekmiyordu, Vodafone çekiyordu sonra forumla linçliyorlardı beni.

2-3 gün Bimcell kısmını anlayamadım hocam?

Bimcell taahhüt olmadan kullanılabiliyor. Kontör gibi yani. En ucuz bakiyeden yükleyip birkaç gün sonra direkt çıkabiliyorum.

600TL'ye 40GB var.

Bimcell taahhüt olmadan kullanılabiliyor. Kontör gibi yani. En ucuz bakiyeden yükleyip birkaç gün sonra direkt çıkabiliyorum.
Biz bakiye bile yüklemiyorduk. Açıldığı gün direkt istediğimiz operatöre gidiyorduk.
Anladım fakat yeni Sim kart 800 lira gibi bir fiyat diye biliyorum BimCell'de. Uygun paket bulunca BimCell'den bulduğunuz pakete mi geçiyorsunuz doğru mu anladım?
Hayır. Bimcell faturasıza numaranı taşıyorsun, açıldığı gün istediğin operatöre yeni müşteri olduğun için ucuz paketlere başvurabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…