Hat taşımadan önce paket değiştirmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasntrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 65
  • Etiketler Etiketler
    hat paket

yasntrk

Uzman
Vodafone artık fahiş fiyatlar verdiği için hattımı taşımak istiyorum ancak cayma bedeli çıkıyor. Bu cayma bedelini vermemek için yeni tarifeye geçip sonrasında hattımı taşımam durumunda daha az bir ücret öder miyim?

Eğer geçeceğiniz yeni tarife de cayma bedelli ise yüksek ihtimalle tarifenizi yenilediğiniz için bırakın düşük cayma bedelini daha yüksek cayma bedelleri ödemeniz gerekebilir. Çünkü enflasyonla cayma bedelleri de yeni tarifelerde artış gösteriyor. Bunun yerine mevcuttaki tahattütlü paketinizin tahattütünün dolmasını bekleyin. Mesela ayın 10'unda dolacaksa 11'inde taşıma işlemlerini başlatın. Bu şekilde en fazla 1-3 günlük tahattütsüz paket fiyatını(genelde 20-30 lirayı geçmez) ödersiniz ve Vodafone'dan ayrılmış olursunuz

Eğer geçeceğiniz yeni tarife de cayma bedelli ise yüksek ihtimalle tarifenizi yenilediğiniz için bırakın düşük cayma bedelini daha yüksek cayma bedelleri ödemeniz gerekebilir. Çünkü enflasyonla cayma bedelleri de yeni tarifelerde artış gösteriyor. Bunun yerine mevcuttaki tahattütlü paketinizin tahattütünün dolmasını bekleyin. Mesela ayın 10'unda dolacaksa 11'inde taşıma işlemlerini başlatın. Bu şekilde en fazla 1-3 günlük tahattütsüz paket fiyatını(genelde 20-30 lirayı geçmez) ödersiniz ve Vodafone'dan ayrılmış olursunuz.

Hocam 4 ayı var 500 liralık paket aynısı Türk Telekom'da 250 TL cayma ödesem bile daha ucuza geliyor yıllık bazda sadece yeni pakete geçersem ne kadar olur daha az öder miyim diye sormak istedim.

Hayır her türlü cayma bedeli ödetirler.

Ödeyeceğimi biliyorum ama daha az öder miyim diye sormak istedim.

Hocam 4 ayı var 500 liralık paket aynısı Türk Telekom'da 250 TL cayma ödesem bile daha ucuza geliyor yıllık bazda sadece yeni pakete geçersem ne kadar olur daha az öder miyim diye sormak istedim.

Ödeyeceğimi biliyorum ama daha az öder miyim diye sormak istedim.
Şimdi anladım ama konu sorunuzda yeni tarifeye geçip ardından taşima yaparsam daha mı az ücret öderim yazdığınızdan sadece ödeyeceğiniz cayma bedeliyle ilgili sorunuz olduğunu zannettim. Dediğiniz olay için Vodefone'da yeni geçmeyi planladığınız tarifenin küçük yazılarla sayfasında detayları bulunur. Burada cayma bedeli bazen yazar bazen de indirimler farkı yansıtılır der. Mesela paket indirimsiz 100 liradır siz tahattüt verdiğiniz için 20 lira ödersiniz. 3 ay kullanırsanız ve cayarsanız toplamda 60 liraya ek olarak 240 lira ödersiniz gibi düşünebilirsiniz. Şu anda kullandığınız tarifenden yeni hatta geçeceğinizde ödeyeceğiniz cayma ücretini ve yeni Vodafone tarifenizden yeni hattınıza geçerken ödeyeceğiniz ücretleri karşılaştırmanız lazım

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt