Discord Hatalı ban atıyor

Makaleler
3
Son 8 aydır kullanıcılar sebepsiz ve hatalı ban yiyor. AI moderasyon berbat çalışıyor. 1.5k gün önceki mesajından ban yiyen arkadaşım var. Platforma para yaptırmanızı, alternatiflerine yönelmenizi öneririm. İtiraz etmeyi deneyebilirsiniz ama yine bot baktığından açtırmanız çok zor olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk güvenliği ne ya? Çocuğun ne işi var Discord'da. Yasal olarak zaten girememeleri gerekli. Ailesinin evde yapamadığı moderasyonu Discord yapmaya çalışıyor herhalde.

Çocuk güvenliği ne ya? Çocuğun ne işi var Discord'da. Yasal olarak zaten girememeleri gerekli. Ailesinin evde yapamadığı moderasyonu Discord yapmaya çalışıyor herhalde.

Evet diyerek çocukları nasıl riske attım çok merak ediyorum. Kalıcı olarak askıya alındı bir de.

Normalde umursamayıp hesabımı silecektim ama askı altında olduğu için hesaba girip silemiyorum. Support'a mail atıyorum hesabımı silin diye hesabınız askıda diyor silmeme de izin vermiyor.

Hocam aynı saçmalığı bende yaşadım hesabımın neyden kapatıldığını bile bilmiyorum adamlara mail attım dedikleri tek şey "Discord'un topluluk kurallarını ihlal ettin." Çok rezalet bir sistem.

Çocuk güvenliği sadece bununla ilgili değil pedofili ve benzeri konuşmaların olduğu ortamlarda buna dahil tabii çoğu insan bu durumu alakasız mesajların açığını kullanarak kötüye kullanabiliyor

Normalde umursamayıp hesabımı silecektim ama askı altında olduğu için hesaba girip silemiyorum. Support'a mail atıyorum hesabımı silin diye hesabınız askıda diyor silmeme de izin vermiyor.

Aynı durumu yaşadım, giff için girdiğim sunucuda panel satışlarından dolayı sunucu kapatıldı sonra da sunucuda olduğum için hesabımı kapattılar, ticket attım hesabın silinmesi için Gmail'i aktarıcaktım ancak silicez dediler silmediler bende vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…