Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Panelciyi bildirmek için mail atıyorsun. Sana dediği tek şey şu. Şikayetinizi uygulama üzerinden yapın. Yapıyosun. Panelciye bir şey olmuyor. Yine mail atıyorsun. Ve diyosun ki. Discord üzerinden bildirme yapınızı yazmayın bana adam akılı cevap verin. Diyorsun. Sana diyor ki. Discord üzerinden reportlayın. Bir şey yazıyosun geri dönüş yok. Değerlendirme yapınız diyor bir de. Çoluk çocuğun eline kaldı sanal ortam. Konuya gelirsek. Evet boş yere o kadar iyi atıyor ki. Panelcileri şikayet edince bir şey olmuyor. Bir de tanıdıklar var ya kanks. Açtırırız ederiz diye takılıyorlar. . 2015 hesabımı unuttum. Diyorum ki. 2FA var. Kırık tablette kaldı bilgiler. O hesabıda vermiyorlar. İsrail filistin savaşının başladığı zamanlar. İsrail sunucusuna girdim. Laf attım. Hesap kapatıldı. Bazen insanlara mesaj yazman gerekiyor. DM üzerinden. Doğrulama yapıyorsun. Atıyorsun mesajı. Bakıyon hesap devre dışı bırakılmış. Sebep hacklenmek falan. Şifreyi değiştirip kullanabiliyorsun. Bir de öyle bir platform oldu ki. Örnek veriyorum. Yaşanmış bir olay. X sunucusuna giriyorsun. Priw olsun. Sohbet falan ediliyor. Bir gün bir bakıyorsun. Panelci sunucusu olmuş. Nerede takıldığımıza'da dikkat etmek lazım. Hem sunucu kapanıyor. Hem siz o sunucuda barındığınız için. Hesabınız kapanabilir. Ya da uyarı alırsınız en fazla. Hesap Durumunuz'da kalıyor birkaç yıl.