er3n Uzman Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 337 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 100 Yer Erzurum 14 Ocak 2025 #1 Fatura fazla geliyor, 5 GB internetim var yetmiyor. Şimdi BİMCELL'e geçmeye gerek var mı?
Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.798 14 Ocak 2025 #2 Yani "gereklilik" sana bağlı. Eğer 5 GB yetmiyor ve fatura aşımı sürekli yapıyorsan daha üst bir tarifeye geçebilirsin. Ama şu anki operatörün pahalı geliyorsa üst tarifede, o zaman BİMCELL'i düşünebilirsin.
Yani "gereklilik" sana bağlı. Eğer 5 GB yetmiyor ve fatura aşımı sürekli yapıyorsan daha üst bir tarifeye geçebilirsin. Ama şu anki operatörün pahalı geliyorsa üst tarifede, o zaman BİMCELL'i düşünebilirsin.
NicksizDEDE Uzman Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Beğeniler 2 14 Ocak 2025 #3 Hocam TürkTelekom'un sınırsız sosyal media gibi uygun fiyatlı tarifeleri olabiliyor kampanyaları bekleyip TürkTelekom'a geçmeniz bence.
Hocam TürkTelekom'un sınırsız sosyal media gibi uygun fiyatlı tarifeleri olabiliyor kampanyaları bekleyip TürkTelekom'a geçmeniz bence.
1 15111 Çalışkan Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 41 Beğeniler 24 15 Ocak 2025 #4 er3n dedi: Fatura fazla geliyor, 5 GB internetim var yetmiyor. Şimdi BİMCELL'e geçmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de Turkcell'den Bimcell'e geçtim. Faturasız daha iyi oldu. Çekim gücü olarak bir fark görmedim.
er3n dedi: Fatura fazla geliyor, 5 GB internetim var yetmiyor. Şimdi BİMCELL'e geçmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de Turkcell'den Bimcell'e geçtim. Faturasız daha iyi oldu. Çekim gücü olarak bir fark görmedim.