Havacılıkla ilgili Instagram hesabım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eren T.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 917
  • Etiketler Etiketler
    instagram
Makaleler
9
İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda küçük bir spotterım. Çekimlerimi telefonum ile yapıyorum. Havacılık ile ilgilisi olanlar bakabilir. Hatta İzmir'e olan bir uçağınız varsa çekip buraya atabilirim.

Amacım reklam ya da takipçi kasmak değil. Zaten hesabım çok küçük. Amacım sadece bu işe meraklı olanların yüzünü güldürebilmek. Eğer paylaşmak uygun görülmezse konu onaylanmaz zaten.

Fotoğraflar çok güzel hocam hangi makine ile çektiniz?

iPhone SE 2. jenerasyon ile çektim hocam. 2-3 ya da 4 aya bi kamera alırım belki.
Bende 3. jenerasyonu var sizdeki bayağı iyi çekiyor bendeki ile karşılaştırsak benimki hesap makinesi gibi çeker

Sevdim sayfanı ama ben pek sivil havacılık sevmiyorum, askeri havacılık en iyisi.

Güzel bir sayfa, güzel bir hobi. Uğraşın için eline sağlık.

Sevdim sayfanı ama ben pek sivil havacılık sevmiyorum, askeri havacılık en iyisi.

Askeri havacılık en iyisi diye bir şey yok kişiden kişiye değişir hocam ama sizi mutlu edecek bir videom var. Bizim burda tatbikat olduğu için hepsi toplam 8 tane Atak, CH47, UH60 falan havalandı. Hayatımda gördüğüm en iyi anlardan biriydi. Kamera netlememiş kusura bakmayın.

Güzel bir sayfa, güzel bir hobi. Uğraşın için eline sağlık.

Teşekkürler hocam.

Daha büyük bir kesime hitap etmek istiyorsan smooth reels videolar atabilirsin. 4K kalitede çekilen videolar felaket izlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…