Mesaj yazmadığın zaman da 0.26 kuruş alıyor. Sen ''Ziraat Bankası Süper Şube müşterilerinden EFT/havale ücreti almıyor.'' yazmışsın. 0.26 kuruş ücret değil mi?
Bu süper şube olayı çıktığı zaman ücretsiz havale ile ilgili banka mesajı okumuştum ona dayanarak söylüyorum zaten. Senin durumu bilmem belki şartları karşılamıyorsun belki başka bir şey var. Ücretsiz havale dekontu var mı var, daha ne, ben de atayım mı diyorsun?
Bu süper şube olayı çıktığı zaman ücretsiz havale ile ilgili banka mesajı okumuştum ona dayanarak söylüyorum zaten. Senin durumu bilmem belki şartları karşılamıyorsun belki başka bir şey var. Ücretsiz havale dekontu var mı var, daha ne, ben de atayım mı diyorsun?
İnternet ve mobil bankacılıkta Ziraat Bankası hesapları arasında gerçekleştirilen para transfer işlemlerinden masraf alınmamaktadır.
İnternet ve mobil bankacılıktan gerçekleştirilen EFT/FAST işlem masraflarında %50 indirim uygulanmaktadır.
Dijital kanallardan gerçekleştirilen Havale/EFT/FAST işlem limitleri %50 oranında daha yüksek uygulanmaktadır.
Süper Şube hizmet modeline geçildikten sonra, internet veya mobil bankacılıktan açılan 32-91 gün vadeli TL mevduat hesaplarına +%2 faiz oranı uygulanmaktadır.
ATM'lerden günlük para çekme limitleri %50 oranında daha yüksek uygulanmaktadır.
Tüm Ziraat Bankası Şubelerinden para çekme işlemlerinden masraf alınmamaktadır. (SWIFT/YP Gelen Havale İşlemleri Hariç)
Tüm kamu ATM'lerinde işlem limitleri dahilinde para çekme ve para yatırma işlemlerinden masraf alınmamaktadır.