Çözüldü Havale ücreti almayan banka var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Havale ücreti, para gönderme ücreti almayan bir banka var mı?
Demin para attım, neredeyse 5 lira kestiler, çok para kesiyorlar.

Çözüm
Var. Enpara. Uzun zamandır kullanıyorum. Hatta bırak para kesmeyi, günlük %42 faiz alıyorum ve paramı o hesaptan istediğim an çekebiliyorum.
Mesaj yazmadığın zaman da 0.26 kuruş alıyor. Sen ''Ziraat Bankası Süper Şube müşterilerinden EFT/havale ücreti almıyor.'' yazmışsın. 0.26 kuruş ücret değil mi?
Neden ısrarla bilmediğin işi konuşuyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ben de mi sana dekont atayım? Ben de müşteriyim diyorum açıklamasız mesajda 0.26 kuruş kesiyor.
Bu süper şube olayı çıktığı zaman ücretsiz havale ile ilgili banka mesajı okumuştum ona dayanarak söylüyorum zaten. Senin durumu bilmem belki şartları karşılamıyorsun belki başka bir şey var. Ücretsiz havale dekontu var mı var, daha ne, ben de atayım mı diyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Süper Şube müşterilerine kart aidatı (ek kartlar dahil) yansıtılmamaktadır (Prestij Kart ürünleri hariç).
  • Kredi kartından yapılan işlemlerde 4 taksite kadar ücretsiz sonradan taksitlendirme yapılabilmektedir. (Detaylar Detaylar için tıklayınızhttp://www.bankkart.com.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır)'de)
  • İnternet ve mobil bankacılıkta Ziraat Bankası hesapları arasında gerçekleştirilen para transfer işlemlerinden masraf alınmamaktadır.
  • İnternet ve mobil bankacılıktan gerçekleştirilen EFT/FAST işlem masraflarında %50 indirim uygulanmaktadır.
  • Dijital kanallardan gerçekleştirilen Havale/EFT/FAST işlem limitleri %50 oranında daha yüksek uygulanmaktadır.
  • Süper Şube hizmet modeline geçildikten sonra, internet veya mobil bankacılıktan açılan 32-91 gün vadeli TL mevduat hesaplarına +%2 faiz oranı uygulanmaktadır.
  • ATM'lerden günlük para çekme limitleri %50 oranında daha yüksek uygulanmaktadır.
  • Tüm Ziraat Bankası Şubelerinden para çekme işlemlerinden masraf alınmamaktadır. (SWIFT/YP Gelen Havale İşlemleri Hariç)
  • Tüm kamu ATM'lerinde işlem limitleri dahilinde para çekme ve para yatırma işlemlerinden masraf alınmamaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…