Havit Fuxi H3 modeline bakmıştım. Almayı düşünüyorum, ses boğuk gibi şikayetler gördüm ama beğenenler de var. Bazıları öneriyor, bazıları kötü diyor, kararsızım. Fevell XS1 de var ama buna da yine boğuk ses sıkıntısı var diyeni gördüm. Havit daha F/P duruyor, alınır mı? Amazon'dan iade hakkım olacak zaten ama yine de sormak istedim.
Bende var fuxi h3. Çok memnunum. Blutooth modunda kullanıyorum ve ses boğuk falan değil gayet iyi. Sadece 7.1 ne kadar düzgün onu bilemiyorum başka 7.1 kulaklık kullanmadım hiç. Onun dışında benim için gayet güzel bir ürün.
Bende var fuxi h3. çok memnunum. Blutooth modunda kullanıyorum ve ses boğuk falan değil gayet iyi. Sadece 7.1 ne kadar düzgün onu bilemiyorum başka 7.1 kulaklık kullanmadım hiç. Onun dışında benim için gayet güzel bir ürün.
Bende hiç boğuk ses sorunu olmadı. Ama 7.1 açıkken ayarlarlamak gerekebilir ses ayarlarından çünkü demin 7.1'i açtığımda ayarlamam gerekti sadece sağdan geliyordu, ses ayarlardan düzelttim.
Bende hiç boğuk ses sorunu olmadı. Ama 7.1 açıkken ayarlarlamak gerekebilir ses ayarlarından çünkü demin 7.1'i açtığımda ayarlamam gerekti sadece sağdan geliyordu, ses ayarlardan düzelttim.
Kumaş Ped'lerin geneli mi böyle? Benzer fiyattaki muadilleri de aynı şekilde kulakta boşluk kalıyor gibi sorunlar gördüm. @29202 siz yaşadınız mı böyle bir sorun.
Kumaş Ped'lerin geneli mi böyle? Benzer fiyattaki muadilleri de aynı şekilde kulakta boşluk kalıyor gibi sorunlar gördüm. @29202 siz yaşadınız mı böyle bir sorun.