Havit Gamenote Fuxi-H3 alınır mı?

Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba, neredeyse bu kulaklık için her ay açılan "alınır mı?" sorusunu bu ay için de soruyorum. Arkadaşım için bakıyorum bütçesi 1.000 TL. Bütçeyi aşmak istemiyoruz çünkü zor çıkmış zaten. Şimdi bu kulaklığı önerir misiniz? Kullananlar varsa tecrübelerini yazabilirler mi?

Bir de H2002P mi yoksa bunu mu tercih etmeliyiz? Aralarındaki farklar neler? Şimdiden teşekkürler.

Kablosuz bir ürünün bu fiyat aralığında pek yeterli bi kullanım sunacağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Havit Fuxi H3'ü kardeşim kullanıyor, mutlu. Ses yalıtımı hoş, kulakları rahatsız etmiyor. Ses seviyesi yeterli. Kulaklık bana göre fiyatına göre güzel iş yapıyor.

H2002P.

Alınmaz. O fiyatta H2002D veya H2002p varken çöp. Ayrıca o fiyata kablosuz almak büyük kumar oynamakla eş değer.

Nedenini de yazarsanız sevinirim.
Malzeme kalitesi daha iyi, pedleri daha kaliteli daha az terletir, ses kalitesi daha dengeli ve iyi, USB ile kullandığında 7.1 surround açılır. Bu da şunu sağlar: CS2'de falan düşman nereden geliyor falan onu anlaman daha net olur ve sanırım Fuxi H3'de RGB yok ama H2002p'de var, bu da kimisine göre bir artı. Fuxi H3 bana göre sırf bass odaklı Bluetooth bir kulaklık üretelim diye yapılmış ve diğer şeylerden kısılmış bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…