Bu kulaklığın tasarımını ve beyaz renkte olmasını sevdim açıkçası. Bir de kablosuz olması beni ikna etti. Hikayeli oyunlar için alıyorum, rekabetçi oyun çok nadir oynuyorum. Bu fiyat bandında aradığım özelliklerde öneriniz var mı yoksa alınır mı?
Alınmaz. Felaket dip ses var. Bizzat kendim yaşadım, iade ettim. Malzemesi de leş. Ayrıca bu bütçede kablosuz performans düşüşlerine ve stabilite sorunlarına yol açıyor. Bütçe nedir?
Alınmaz. Felaket dip ses var. Bizzat kendim yaşadım iade ettim. Malzemeside leş. Ayrıca bu bütçede kablosuz performans düşüşlerine ve stabilite sorunlarına yol açıyor. Bütçe nedir?
Gamenote H2016D kablolu kulaklığım var ses kalitesinden de memnunum ancak kablolu olması çok rahat ettirmiyor açıkçası o yüzden kablosuz istiyorum. Bütçeyi aşmaya değer dediğiniz varsa değerlendirmek isterim ancak dediğim gibi çok aşmak istemiyorum.
Gamenote H2016D kablolu kulaklığım var ses kalitesinden de memnunum ancak kablolu olması çok rahat ettirmiyor açıkçası o yüzden kablosuz istiyorum. Bütçeyi aşmaya değer dediğiniz varsa değerlendirmek isterim ancak dediğim gibi çok aşmak istemiyorum.