Mustffa11

Başarılı
Yaklaşık 3-4 gün önce aldım. Aslında göze batan bir sorun yoktu ancak bugün merak edip mikrofonu kurcalayınca hoş olmayan şeyler fark ettim. Mikrofon ses seviyesini ve hoparlör ses seviyesini en yükseğe getirip kayıt alıp dinledim. Arka planda rahatsız edici bir cızırtı tarzı ses var. Konuşurken yaptığım kayıtta da bu sorun hissediliyor. Aldığım bir kaydı YouTube linki olarak aşağıya bırakacağım, bakarsanız sevinirim.

Ayrıca kulaklığın üzerinde bir ses açma/kapama tuşu yok, sadece Windows üzerinden ayarlanıyor. Oradan da %20-30 seviyesinin üzerine çıktığımda rahatsız edici derecede yüksek ses oluşuyor.

Bu konularda pek bilgim yok. Sorunun ismini dahi bilmiyorum; modelden mi kaynaklı yoksa bana denk gelen üründe mi sorun var, cevaplarsanız sevinirim.

YouTube videosunda 11. saniyeden sonra kayıt bitiyor. Dönüştürme işlemi sırasında nedense süre uzamış, bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edip tekrar al. Ne yazık ki benim de ilk deneyimim böyleydi. 1.5 senenin ardından aldığım 2002P cızırtı olmadan gelince olaya ayıktım :D