Makaleler
12
Yer
Antalya

Mobil uygulamada geçerli 100 TL kupon ile 706 TL'ye aldım ben. Kış aylarında dışarıda kullanmak için uzun zamandır bakınıyordum, bu fiyatlara ne alabilirim diye. 635 modelinin indirimini kaçırmıştım geçen ay. Umarım ses kalitesi fena değildir. Yorumlarda kırıldığıyla ilgili olumsuz yorum var hep. Biraz fazla dikkat etmek gerek sanırım.

Alınca bir yorum yaparsanız iyi olur. Özellikle ses kalitesi konusunda.
Prime olmasına rağmen Perşembe gününe gelir yazıyor. İndirim bitmeden gelir umarım. Havit sitesinde 635 modeli 999 TL şu an geçen ay indirim ile 799'du aslında onu almak istiyordum çünkü bt 6.0, anc'si daha iyi, bataryası daha iyi. Ses sürücüsü aynı galiba. Detaylı yazmamışlar ama ikisi de 40 mm. Ama şu anki 300 TL fark ile 668'i tercih ettim. Geçen ay içimde kaldıydı bari bunu alayım dedim.

Mobil uygulamada 100TL kupon ile bir çok indirim paylaşıldı ama bu kupon nasıl kullanılıyor?

Mobil uygulamada 100TL kupon ile bir çok indirim paylaşıldı ama bu kupon nasıl kullanılıyor?
500 TL üstü ürünlerde (sepet tutarı 500 TL üstü olsa da oluyor galiba) geçerli diye biliyorum. Kupon uygulandı dedikten sonra sepette düşüyor fiyat. Web'ten girerseniz geçerli olmuyor. Sadece mobilde geçerli.

Şu an Happy Hour ile 599 TL'ye düşmüş... İptal edeceğim zaten hala teslimat dağıtıma çıkmadı diyor kaç gün oldu... Almak isteyen Havit sitesinden alsın derim.

Son düzenleme: