Hayır hocam hiçbir sorun yaşamadım ben. Bundan yaklaşık 5 sene önce Polygold klavye almıştım 2 ay öncesine kadar onu kullanıyordum onda bile sorun yaşamadım bence bunda da hiçbir sorun yaşamam.
1200 tlye kb885l mi 1900 tlye aula f87 pro mu alsam diye baya arada kaldım hocam genel tecrübenizi ve fikrinizi öğrenebilir miyim o yüzden

1200 TL'ye KB885l mi 1900 TL'ye aula F87 Pro mu alsam diye bayağı arada kaldım hocam genel tecrübenizi ve fikrinizi öğrenebilir miyim o yüzden

Vallahi o kadar profesyonel bir yorum yapamam.
Ama ilk mekanik klavye tecrübeme göre fiyatını hak eden bir ürün diyebilirim aslında ben bunu aldığımda KB 904l de uygun fiyatlıydı ama numpadi olmadığından dolayı bunu tercih ettim ben.
885l sesi hoş bir klavye red Switch olduğundan geceleri sorun yaşamazsın bir tık kalın örgü kablosu var. Malzeme kalitesi bence gayet iyi daha sağlam bir malzeme kullansalardı çok ağır olurdu ki bu haliyle bile ağır. Numpadli bir klavye ama bazı tuşlar yok o yüzden %100 klavyelere göre nereden baksan bir %15 20 daha az yer kaplıyor gecikme konusuna girmedim bile gerek yok kablolu olduğu için. Anti-Ghosting özelliğiyle aynı anda parmağınızın yettiği kadar tuşa basabiliyorsun.
RGB sizin için önemliyse bir ton farklı mod var ve kendinizde ayarlayabiliyorsunuz ayrıca dinlediğin müziğin ritmiyle RGB uyumlu çalışıyor. Bir de ne anlama geldiğini bilmiyorum ama. Backlit mekanik ve 11 katmanlı gasket yapıya sahipmiş.