Havit mikrofonundan cızırtı sesleri geliyor

Ratchet 31

Üstün
Bugün elime ulaştı en sonunda. Fakat galiba iade edeceğim. Sesim takımdakilere gidiyor, onları ben de duyabiliyorum; fakat inanılmaz bir cızırtı sesi var. Bakın, kabloyu porta yaklaştırsam bile cızırtı sesi gelmeye başlıyor. Nasıl bir şey anlayamadım, tüm portları denedim ama hepsinde de aynıydı bu durum. Yazık oldu, ne bileyim. İade etmeden önce çözüm bulurum umarım.

Havit'in neyi, mikrofonu mu kulaklığı mı? Portlar ne portu, USB mi 3.5mm jacklar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Havit'in neyi, mikrofonu mu kulaklığı mı? Portlar ne portu, USB mi 3.5mm jacklar mı?

Havit'in mikrofonu. Başlıkta da dedim zaten "mikrofononundan" diye. USB port bu arada. Üzerinde de 3.5mlik kulaklık girişi var.

Headset mikrofonu mu onu netleştirmek için sordum. Model nedir? Başka PC varsa onunla bir dene. Üstündeki 3.5'a kulaklık takıp monitoringi aç öyle de dinle bir cızırtı var mı?

Yok hocam. Sesimde herhangi bir cızırtı yok.

O zaman mikrofonla alakası yok, başka kulaklık denedin mi?

Bir de biraz daha net olman lazım tamam USB portuna yaklaştırınca duyuyorsun cızırtıyı ama ne kablosu bu yaklaştırdığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…