Havya önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gorkem.4146
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 109
  • Etiketler Etiketler
    önerisi

Gorkem.4146

Uzman
Arkadaşlar dün havyam bozuldu ve yenisini almam lazım, ama Çin malı almak istemiyorum. kaliteli, uzun ömürlü bir şey istiyorum. Ama altı üstü ısınan demire de çok yüksek fiyat vermeyi mantıksız buluyorum. Fnırsı HS 02a modelini beğendim ama hem ülkede az bulunuyor hem de bu da Çin malı. En fazla 3.000 TL civarı, sağlam ve bozulursa servis bulabileceğim F/P havya öneriniz var mıdır? (sıcak hava istasyonlu iyi bir model için fiyatı arttırırım).

Son düzenleyen: Moderatör:
- Weller WHS40: Bu model, kaliteli ve dayanıklı bir havyadır. Weller markası, uzun ömürlü ürünleriyle tanınır. İyi bir sıcaklık kontrolü sağlar ve servis bulma şansınız yüksektir.

- Ersa 60W Havya: Türkiye'de yaygın olarak bulunan bu model, uygun fiyatlı ve güvenilir bir seçenek. Özellikle elektronik tamirleri için idealdir.

- Hakko FX-888D: Fiyatı biraz daha fazla olabilir, ancak uzun ömürlü ve yüksek performanslı bir havyadır. Bu modelin servis ağı da oldukça yaygındır.

- GOOT GP-201: Bu Japon markası, kaliteli ve dayanıklı ürünleri ile bilinir. Fiyatı 3.000 TL civarında.

- SimpliSolder S-100: Bu model, fiyat/performans açısından oldukça iyi bir seçenek. Yeterli sıcaklık kontrolü sağlar.

Bu modellerin her biri, sağlamlık ve fiyat dengesi açısından iyi bir seçim olacaktır. Alım yapmadan önce yerel satış noktalarındaki stok durumuna ve servis olanaklarına göz atmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…