Y Yelleeror 1 Becerikli Katılım 31 Temmuz 2025 Mesajlar 412 Çözümler 1 Beğeniler 80 20 Temmuz 2026 #11 Alparow dedi: Peki hawkın önerdiğiniz modeli var mı? Açıkçası markadan çıkmak istemiyorum bütçem yine 10-13K arası koltuk için bu arada PSU için ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben Hawk Fab V4 kullanıyorum memnunum herkes aynı şeylerden memnun kalmayabilir ama önerim içerisinde kesinlikle çok iyi koltuk.
Alparow dedi: Peki hawkın önerdiğiniz modeli var mı? Açıkçası markadan çıkmak istemiyorum bütçem yine 10-13K arası koltuk için bu arada PSU için ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben Hawk Fab V4 kullanıyorum memnunum herkes aynı şeylerden memnun kalmayabilir ama önerim içerisinde kesinlikle çok iyi koltuk.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 640 Çözümler 1 Beğeniler 132 20 Temmuz 2026 #12 Yelleeror dedi: Ben Hawk Fab V4 kullanıyorum memnunum herkes aynı şeylerden memnun kalmayabilir ama önerim içerisinde kesinlikle çok iyi koltuk. Genişletmek için tıkla... Hocam peki fame serisi nasıldır ayrıca PSU hakkında bir bilginiz var mı?
Yelleeror dedi: Ben Hawk Fab V4 kullanıyorum memnunum herkes aynı şeylerden memnun kalmayabilir ama önerim içerisinde kesinlikle çok iyi koltuk. Genişletmek için tıkla... Hocam peki fame serisi nasıldır ayrıca PSU hakkında bir bilginiz var mı?
Deniz744 50 Üstün Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.653 Çözümler 7 Beğeniler 1.555 20 Temmuz 2026 #13 Alparow dedi: Ofis koltuğu gibi koltuk istemiyorum koltuk değişme sebebim bu zaten. Genişletmek için tıkla... Kanka bu kıytırık ofis koltuklarından değil.
Alparow dedi: Ofis koltuğu gibi koltuk istemiyorum koltuk değişme sebebim bu zaten. Genişletmek için tıkla... Kanka bu kıytırık ofis koltuklarından değil.