6 6825 Uzman Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 287 Beğeniler 324 17 Ağustos 2024 #81 Çok sıradan ama mutlu olmak.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 17 Ağustos 2024 #82 İnsanları geliştirmek ve bir gün iyi birisi olarak anılmak. Koneko Toujou dedi: O ihtimal biraz zor. Yırtabilecek gücüm kalmadı artık. Bir süre hayal kurmayı bırakmalıyım. Genişletmek için tıkla... Yalan söyleme Doctor Who seni Misal, hiç çok iyi bir bilgisayarın, paran vb. bir şey istemediniz mi? 6825 dedi: Çok sıradan ama mutlu olmak. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: İşte böyle düşünmeyeceksin. Ki mutlu olacaksın. Benzer bir evreden bende geçtim. Tabii benim evrem daha dayanılmazdı. Son düzenleme: 17 Ağustos 2024
İnsanları geliştirmek ve bir gün iyi birisi olarak anılmak. Koneko Toujou dedi: O ihtimal biraz zor. Yırtabilecek gücüm kalmadı artık. Bir süre hayal kurmayı bırakmalıyım. Genişletmek için tıkla... Yalan söyleme Doctor Who seni Misal, hiç çok iyi bir bilgisayarın, paran vb. bir şey istemediniz mi? 6825 dedi: Çok sıradan ama mutlu olmak. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: İşte böyle düşünmeyeceksin. Ki mutlu olacaksın. Benzer bir evreden bende geçtim. Tabii benim evrem daha dayanılmazdı.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.849 Çözümler 35 Beğeniler 6.258 Yer Cehennemin dibi 17 Ağustos 2024 #83 Geraltın kılıcı dedi: İnsanları geliştirmek ve bir gün iyi birisi olarak anılmak. Yalan söyleme doctor who seni misal, hiç çok iyi bir bilgisayarın, paran vb. bir şey istemediniz mi? Sürprizbozan: İşte böyle düşünmeyeceksin. Ki mutlu olacaksın. benzer bir evreden bende geçtim. Tabii benim evrem daha dayanılmazdı. Genişletmek için tıkla... Milattan önceden kalma konuda benim mesajımı nereden bulup cevapladın acaba. Mesajların başını bilmediğim için yorum yapmayacağım.
Geraltın kılıcı dedi: İnsanları geliştirmek ve bir gün iyi birisi olarak anılmak. Yalan söyleme doctor who seni misal, hiç çok iyi bir bilgisayarın, paran vb. bir şey istemediniz mi? Sürprizbozan: İşte böyle düşünmeyeceksin. Ki mutlu olacaksın. benzer bir evreden bende geçtim. Tabii benim evrem daha dayanılmazdı. Genişletmek için tıkla... Milattan önceden kalma konuda benim mesajımı nereden bulup cevapladın acaba. Mesajların başını bilmediğim için yorum yapmayacağım.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 17 Ağustos 2024 #84 Koneko Toujou dedi: Milattan önceden kalma konuda benim mesajımı nereden bulup cevapladın acaba. Mesajların başını bilmediğim için yorum yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini okuyorum.
Koneko Toujou dedi: Milattan önceden kalma konuda benim mesajımı nereden bulup cevapladın acaba. Mesajların başını bilmediğim için yorum yapmayacağım. Genişletmek için tıkla... Ben hepsini okuyorum.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 17 Ağustos 2024 #85 Emile A239 dedi: Bir teknoloji şirketinde çalışmak. Evet, bu. Bir de olursa Techolay'da staj yapmak. Genişletmek için tıkla... Benimki de aynısı
Emile A239 dedi: Bir teknoloji şirketinde çalışmak. Evet, bu. Bir de olursa Techolay'da staj yapmak. Genişletmek için tıkla... Benimki de aynısı