cansux 54 Uzman Katılım 16 Eylül 2025 Mesajlar 441 Çözümler 1 Beğeniler 232 Bugün 02:37 #21 Greyder dedi: Fareyi niye sıkıyorsunuz ki Normal kullanımda çat çat ses çıkarmıyorsa boş verin, yoksa kafayı yersiniz. Mideniz bulanır. Genişletmek için tıkla... Sıkmadanda hafif çıt sesleri geliyor ya tutup bıraktıkça ya da havaya kaldırıp mousepad'e geri bırakırken. cansux dedi: Sıkmadanda hafif çıt sesleri geliyor ya tutup bıraktıkça ya da havaya kaldırıp mousepad'e geri bırakırken. Genişletmek için tıkla... Zaten oyunlarda kulaklık takıyoruz duymuyorum yinede rahatsız etmişti.
Greyder dedi: Fareyi niye sıkıyorsunuz ki Normal kullanımda çat çat ses çıkarmıyorsa boş verin, yoksa kafayı yersiniz. Mideniz bulanır. Genişletmek için tıkla... Sıkmadanda hafif çıt sesleri geliyor ya tutup bıraktıkça ya da havaya kaldırıp mousepad'e geri bırakırken. cansux dedi: Sıkmadanda hafif çıt sesleri geliyor ya tutup bıraktıkça ya da havaya kaldırıp mousepad'e geri bırakırken. Genişletmek için tıkla... Zaten oyunlarda kulaklık takıyoruz duymuyorum yinede rahatsız etmişti.
KS KS Shock Blast 42 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 488 Beğeniler 284 Bugün 03:02 #22 cansux dedi: Sıkmadanda hafif çıt sesleri geliyor ya tutup bıraktıkça ya da havaya kaldırıp mousepad'e geri bırakırken. Zaten oyunlarda kulaklık takıyoruz duymuyorum yinede rahatsız etmişti. Genişletmek için tıkla... Ee garantiye gonderin ozaman ? 1 sene olmadan dediniz kesinlikle garantisi vardır, superligth 2 iskeleti ve shell'i catirdayan türlerden değil
cansux dedi: Sıkmadanda hafif çıt sesleri geliyor ya tutup bıraktıkça ya da havaya kaldırıp mousepad'e geri bırakırken. Zaten oyunlarda kulaklık takıyoruz duymuyorum yinede rahatsız etmişti. Genişletmek için tıkla... Ee garantiye gonderin ozaman ? 1 sene olmadan dediniz kesinlikle garantisi vardır, superligth 2 iskeleti ve shell'i catirdayan türlerden değil