Kusmak da biraz abartı olmamış mı ya? Hasta olunca hepimiz bunu içmiyor muyuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Kakaolu süt, marketten almıştım bozulduğunu bilmeden içtim içi lapa lapa olmuştu bu işlenmiş sütlerin içerisine ne kadar süt koyuyorlar tartışılır. Kedi bile içmiyor market sütünü içse de normal bir süt o kadar süre oda sıcaklığında bozulmadan durabilir mi? Küçük şehre taşındım sütle yoğurtla tanıştım artık market ürünleri midemi bulandırıyor.
En son olduğumda içmiştim işteKusmak da biraz abartı olmamış mı ya? Hasta olunca hepimiz bunu içmiyor muyuz?![]()
Tadını biliyorum ve seviyorum, hasta olmasam da içerim arada.En son olduğumda içmiştim işte40 kilo karabiberli su gibi düşünün.
Bu zimbirti olabilir kesinlikle. 30 lira mı ne vermiştim. Keşke almasaydim dedirtti.Bu olabilir mi? Ben de içtikten sonra midem çok bulanmıştı.
Eki Görüntüle 1499
- Makaleler
- 5
Maltana enerji içecek aromalı. Gerçekten çok kötüydü. İlk yudumda tükürdüm.
Maltana kötü malt içeceği olmasına rağmen, bir tane daha ekleyim varım meyveli biralar yeni piyasaya girmişti, elmalı varım bira, leş bişeydi, bi yudum alıp çöpe atmıştım.Maltana enerji içecek aromalı. Gerçekten çok kötüydü. İlk yudumda tükürdüm.
Benim için kesinlikle yok, her şeyi yiyip içebiliyorum:ROFLMAO::ROFLMAO:Merhaba, bir daha zorunda kalsam bile içmem dediğiniz içecekler nedir? Başlıyorum, yazlıktaki evde 50cl'lik Kavaklıdere Sek kırmızı şarap bulmuştum, hiç beğenmeyip şişenin tamamını içmiştim.![]()
Nasıl bir miden var abiBenim için kesinlikle yok, her şeyi yiyip içebiliyorum:ROFLMAO::ROFLMAO: