5

5124

Ziyaretçi
Selam.

Evet arkadaşlar, soruyu direkt olarak başlığa gömdüm. Sizin gözünüzde bu tip insanlara genelde ne diyorsunuz? Hayatınızda böyle insanlar var mı, mesafe koyduğunuz vs?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıralar bende bu konudan muzdaribim ve sürekli düşünmekteyim. Keyif almama sebebimiz sanırsam planladığımız şeylere ulaşmamızdan ve yeni bir planımızın olmamasından kaynaklanıyor. Çözümün yeni bir hobide veya yeni bir amaçta olduğuna inanıyorum. Kendine bir hedef belirle ve ulaşmak için elinden geleni yap. Hayattan keyif alamıyorum diyorsanda hobi bul.

Şu sıralar bende bu konudan muzdaribim ve sürekli düşünmekteyim. Keyif almama sebebimiz sanırsam planladığımız şeylere ulaşmamızdan ve yeni bir planımızın olmamasından kaynaklanıyor. Çözümün yeni bir hobide veya yeni bir amaçta olduğuna inanıyorum. Kendine bir hedef belirle ve ulaşmak için elinden geleni yap. Hayattan keyif alamıyorum diyorsanda hobi bul.

Çok şükür hayattan keyif alıyorum, nefret eden bir kişi değilim. Hayattan zevk almasını bileceksin. Herşeye moral bozarsan zevk alamazsın. Ben özellikle böyle kişileri direkt çıkarıyorum hayatımdan.

İnsanlar zor zamanlardan geçebilirler fakat bu "süreklilik" hâline dönüştüyse ve gerçekten bir sebebi yoksa sıkıntı. Hiçbir sıkıntısı olmayan ama sürekli bir sıkıntısı var mış gibi yapan insanlara mazoşist derim genelde. Mazoşistlerden de uzak durmak gerekli.

Bir insan hayatta hicbir seyden keyif almayip her seyden nefret ediyorsa agir psikolojik sorunlari vardir zira normal bir insan en kotu durumlarda bile hayata tutunabilecek seyler bulabilir.