Hazır sistemde bulunan Zalman MegaMax 600W 80+ PSU değiştirilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZTw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 206
  • Etiketler Etiketler
    dahili psu

ZTw

Çalışkan
  • XFX RX 6700 (XT değil düz)
  • R5 5600
  • ASUS Prime A520M-K
  • 1 TB SSD
  • Kasa (kasa ile gelen PSU'yu kullanıyorum)
  • G.SKILL 2x8 GB Ripjaws V siyah DDR4 3200 MHz CL16
Sistemi Vatan'dan hazır sistem olarak almıştım. PSU'yu değiştirecektim fakat öyle kaldı. Aralıkta 2. yılını dolduracak sistem. Sistemi ben kullanmıyordum, şimdi tekrardan kullanmaya başlayacağım. Şu anlık bir sıkıntısı yok gibi duruyor. Sizce PSU'yu değiştirmem şart mı? O zamanlarda araştırdığım kadarıyla o kadar da kötü bir PSU değil diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistemin harcayacagi guc en fazla 300W. Fazlasiyla yeter. Cok kalitelidir zaten.

Yetmesinden çok PSU kaliteli mi o kafamı karıştırıyordu. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Yan taraftada sormuştum burada da sorayım TX-II modeli mi?

Yetmesinden çok PSU kaliteli mi o kafamı karıştırıyordu. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Ortalama giriş seviyesi bir model. Grup regulasyondan kaybediyor birazda. Bunun dışında gayet güzel ripple değerleri. İç bileşenleride kötü değil.

Son düzenleme:
Yan taraftada sormuştum burada da sorayım tx-ıı modeli mi?

Ortalama giriş seviyesi bir model. Grup regulasyondan kaybediyor biraz da. Bunun dışında gayet güzel ripple değerleri ve iç bileşenleri.

Ceza aldığım için cevap verememiştim. Modeli nereden öğrenebilirim ki?

O zaman yan paneli açıp PSU'yu çıkarmanız lazım ögrenmek için.

Biraz denedim hocamda tozdan olayı çok uğraşmak istemiyorum şu an. Bakım zamanı gelmişti zaten vakit bulunca temizlemek için sökülücek o ara bakarım artık. Öğrenmek için başka bir yolu varsa ona bakabilirim.

PSU'nun kutusu falan varsa ancak oradan öğrenilebilir. Başka türlü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…