d0m 70 Uzman Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 975 Çözümler 11 Beğeniler 877 Yer Ankara 6 Nisan 2026 #11 Nertzhul dedi: Kısa mesafe gideceğiz. Bende sorun olmayacağını düşünüyorum ama aklımıza takıldı. Genişletmek için tıkla... Emniyet kemeri ile bağla kasayı, kargo araçları gibi sert süreceğini düşünmüyorum.
Nertzhul dedi: Kısa mesafe gideceğiz. Bende sorun olmayacağını düşünüyorum ama aklımıza takıldı. Genişletmek için tıkla... Emniyet kemeri ile bağla kasayı, kargo araçları gibi sert süreceğini düşünmüyorum.
nomad.aka 1 Yetkin Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 314 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 196 Yer Cedar Hill, Texas 6 Nisan 2026 #12 Benim bildiğim ekran kartını takmadan veriyorlar siz kendiniz takıyorsunuz.
ProfTech 70 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.489 Çözümler 4 Beğeniler 2.010 6 Nisan 2026 #13 Nertzhul dedi: Kısa mesafe gideceğiz. Bende sorun olmayacağını düşünüyorum ama aklımıza takıldı. Genişletmek için tıkla... Kisa mesafe icin ozel aracinla sorun olmaz. Kargo icin ayri yollanir cunku basina ne gelecegi belli olmaz. Kaldirip atiyorlar kargoyu hic emege saygi yok bu ulkede.
Nertzhul dedi: Kısa mesafe gideceğiz. Bende sorun olmayacağını düşünüyorum ama aklımıza takıldı. Genişletmek için tıkla... Kisa mesafe icin ozel aracinla sorun olmaz. Kargo icin ayri yollanir cunku basina ne gelecegi belli olmaz. Kaldirip atiyorlar kargoyu hic emege saygi yok bu ulkede.
Ardasan Becerikli Katılım 1 Mart 2026 Mesajlar 241 Beğeniler 60 4 Mayıs 2026 #14 Bir sorun oldu mu acaba bende kasayı sizin gibi taşımayı düşünüyorumda.