HBO kalitesinde Severus Snape

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hasan Merkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 197
Güzelim Snape'i ne hâle getirdiler hakikaten ya, gördükçe üzülüyorum. Mizahtan bağımsız onur kırıcı bu.

Her filmde siyahi karakter görmekten bıkmaya başladım. Tamam kardeşim, en ırkçı olmayan, en müthiş, en dünyayı toz pembe gören, en insan dostu kişi sizsiniz ya. E şimdi bir tane değil yani her şey böyle. Kitapta bakıyorum, sarışın, mavi gözlü. Filme getiriyorlar, simsiyah. Yanlış anlamayın sözümü lütfen orijinali siyah olanıda beyaz oynamasın.

Güzelim Snape'i ne hâle getirdiler hakikaten ya, gördükçe üzülüyorum. Mizahtan bağımsız onur kırıcı bu.
Yapay zekâ veya günümüzün teknolojileri ile eski film serisini onarıp düzenleselerdi daha iyidi. Onu da geçtim, aynı evrende ancak farklı zaman veya ülkede geçen bir Harry Potter filmi de çekebilirlerdi.

Öyle deme ama. Onlar kitaba sadık kalacaklar!
Voldemort da kadın olmalı diye bir yorum gelmiş. Hem de aktörlerin birinden. Buna ne demeli?

Ama şimdi bakınca da güzel durmuş ama güzel durması önemli değil. Bir şey ilk yapılışta eğer bir kitap varsa kitaba bağlı, ya da başka bir şey varsa ona bağlı olmalı. Yoksa da ilk yapılışta neyse, sonradan değiştirilmemeli.

"Thomasina marvolo riddle" falan mı yapacaklarmış dizide adını

Kitapta beyaz olmasını tamamen kenara atalım. İnsanların kafasında oluşan Snape ile hiçbir benzerliği olmaması da yanlış karar değil mi? Profil resmimi Gemini'ye yaptırdım. Daha ilk prompta ben Alan Rickman'dan hiç bahsetmeme rağmen bana Snape olarak Alan Rickman'ı çizdi. Yapay zekâlar bile anladı ama bize Bella Ramsey'i Ellie diye veren HBO şu işi anlamadı.

Siyahi snape hiçbir zaman Alan Rickman gibi hissettirmeyecek. Kitaptaki Snape neyse, Alan Rickman da oydu, rahmetli oldu. Mükemmel bir oyuncuydu.

Bakışları ve oyunculuğuyla çoğu şeyi söylemeden anlatırdı. Huzur içinde yatsın.

Bir kere dizide canlandıracak adamın Alan Rickman ile alakası yok. Üstteki arkadaşın dediği gibi kitaptaki Snape neyse, Alan Rickman'da oydu. Ben bu adama bakınca Travis Scott'ı görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…