Çözüldü HD Graphics 4400 sistemde Valorant'ta blackbar oluştu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan worcq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 684
  • Etiketler Etiketler
    valorant
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, bugün Valorant oynarken bir anda bir tuşa bastım ve yanlarda blackbar oluştu. Ekran kartım: Intel HD Graphics 4400 ve hiçbir çözümü olmadığı söyleniyor.

DDU ile ekran kartı driverını silip yükledim düzelmedi, monitörün ayarlarını sıfırladım düzelmedi, ekran ölçeğini değiştirdim düzelmedi ve Intel Grafikleri Kontrol Merkezi'ni denedim o da düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunun sadece Valorant'ta mı? Ben ana ekranda da var sanmıştım. Valorant ayarlarını atar mısın?
Ana ekranda var hocam zaten

Oyun içindeki ekran çözünürlüğü ayarı değişmiş olabilir mi acaba? Onun hiç bahsi geçmemiş gibi. Dilerseniz özel oyunda (?) deneyin bir.

Bir tuşun sebep olması bayağı ilginçmiş.

Ana ekranda var hocam.

Ana ekranda var hocam.
  • Valorant oynuyordunuz ve sağ Shift tuşunun yakınlarında bir tuşa bastınız.
  • Hem oyunda hem de oyun dışında, monitörün sol ve sağ taraflarında birer dikey siyah şerit oluştu.
Bu şekilde mi? Sorun Valorant'tan bağımsız yaşanmış gibi o hâlde.

Attığın fotoğrafta gözükmüyor. O zaman sorun monitöründe bence. Monitör ayarlarına bakın biraz.

Monitörle alakalı değil hocam fabrika ayarlarına döndürdüm fakat bir şey değişmedi.

Evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…