Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dark_1234

Deneyimli
Merhaba, 120GB bir SSD'im var ve içinde Windows var. Kullanıyorum ama yetmiyor, o yüzden evdeki eski bir laptoptan 500GB HDD söktüm ama içinde Windows 7 falan var. Şimdi ben ne yapmalıyım, şöyle yapsam olur mu? Kasaya bağladam, BIOS'tan boot sırasını SSD'imi 1. yapayım, Windows girince nasıl diski sıfırlayacağım? Bir de disk 2'ye bölünmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
HDD'yi kabloyla kasaya bağlayın. Sonra ana sisteminizi çalıştırın, HDD'de olanı değil. Ardından "bu bilgisayar" kısayoluna sağ tıklayıp "yönet" yazan yere girin. Solda "disk yönetimi" yazan yere girin. HDD'nize sağ tıklayıp "birim sil" yapın. Sonra siyah bir şekilde gözüktüğünde sağ tıklayıp "yeni birim" deyin ve yeni birim oluşturun.
HDD'yi kabloyla kasaya bağlayın. Sonra ana sisteminizi çalıştırın, HDD'de olanı değil. Ardından "bu bilgisayar" kısayoluna sağ tıklayıp "yönet" yazan yere girin. Solda "disk yönetimi" yazan yere girin. HDD'nize sağ tıklayıp "birim sil" yapın. Sonra siyah bir şekilde gözüktüğünde sağ tıklayıp "yeni birim" deyin ve yeni birim oluşturun.

Çözüm

BIOS girmeme falan gerek yok değil mi?