Sistemimde çok minik ama her oyunda anlık droplar yaşamaya başladım. Özellikle online oyunlarda, rekabetçi oyunlarda tam karşımdaki rakip peek atıyor, o 1 saniyelik drop oyun zevkini mahvediyor. Sistemim 120 GB SSD'ye kurulu, tüm oyunlar 1 TB HDD'ye kurulu.
Kanka HDD almakla çok yanlış yapmışsın ya. Şu zamanda SSD almak çok zor tabii ki de, yani önceden aldıysan orası ayrı. Uyarmadı mı seni kimse SSD al, HDD ile oyun oynanmaz diye?
Kanka HDD almakla çok yanlış yapmışsın ya. Şu zamanda SSD almak çok zor tabii ki de, yani önceden aldıysan orası ayrı. Uyarmadı mı seni kimse SSD al, HDD ile oyun oynanmaz diye?
2060 kartları 2018 civarında çıktı. O dönemlerde sadece Windows için SSD alıp kalan oyunlar için HDD almak popüler bir tercihti. SSD fiyatları son yıllarda ucuzladı. Büyük ihtimalle ihtiyaç duymadığı için yükseltmemiştir şu ana kadar.
2060 kartları 2018 civarında çıktı. O dönemlerde sadece Windows için SSD alıp kalan oyunlar için HDD almak popüler bir tercihti. SSD fiyatları son yıllarda ucuzladı. Büyük ihtimalle ihtiyaç duymadığı için yükseltmemiştir şu ana kadar.
Evet ama şu son olaylara kadar yeterince vakit geçti ve şiddetle SSD tavsiye eden tonla oyun çıktı. Kaldı ki 5400 RPM. 7200 RPM olsa 2018 için kabul edilebilirdi.
Şu son fiyat artışı olmasa ayda yılda bakmalık yedek dışında HDD hiç kullanılmamalı.
Bende benzer sorun olmuştu. Sistemi yeni toplayınca haliyle eski HDD kullanmak zorunda kalmıştım. Sistemin geri kalanı canavar olunca tek suçlu HDD kalmıştı. O dönem zor bela Vatan Bilgisayardan 2 TB kıoxıa M.2 SSD almıştım 4700 liraya. Sorun kalmadı.