Bugün space sniffer ile diski kontrol ederken gördüm. 10 GB yer kaplıyor. Gizli klasörleri göster seçeneği açık olmasına rağmen diskte de gözükmüyor. Bunu kalıntısız bir şekilde nasıl silerim ve bir sakıncası var mı?
Not: Sistem SSD'ye kurulu, bu yüzden normal geri dönüşüm kutusu ile farklı.
Düzenleme: Dosya 22.4 GB oldu .
Bugün space sniffer ile diski kontrol ederken gördüm. 10 GB yer kaplıyor. Gizli klasörleri göster seçeneği açık olmasına rağmen diskte de gözükmüyor. Bunu kalıntısız bir şekilde nasıl silerim ve bir sakıncası var mı?
Başka diskte olduğunu görmemişim, her disk için başka geri dönüşüm kutusu dosyası oluşturuyor Windows, onu da başka programlar kullanarak ya da diske özelliklerinden diski temizle diyerek silmek gerekiyor.
C diskindeki dosyalar C'de, D diskindekiler D'de depolanıyor. Gereksiz dosya taşıma işlemleri yapmıyor, diskler arası dosya taşıma özellikle de SSD'niz yoksa uzun süren bir olay.